Hoe maak Acne hobbels Disappear Onmiddellijk

Breng ijs om je puistjes hobbels. De beste manier om dit te doen is om een ​​normaal pak ijs gebruiken. Als je nog nooit een persoon die gemakkelijk die er zijn, dan kun je ook gewoon een. Gewoon plaats 5 of 6 ijsblokjes in een plastic boterhamzakje en sluit deze. Wikkel een handdoek rondom de ijslaag. Gebruik ijs om puistjes gedurende 10 minuten per keer rond de spanwijdte van 3-4 uur. Doe dit elke dag totdat uiteindelijk de acne hobbels zijn al lang voorbij.

Gebruik een benzoylperoxide zalf zits hobbels krimpen. Het is de energetische ingrediënt dat in de meeste actuele acne geneeskunde. Breng de benzoylperoxide zalf om acne hobbels een bepaalde tot twee keer voor elke werkdag. Je kan heel goed implementeren zodra in de avond zo perfect als toen in de vroege ochtend. Als aan deze voorwaarden ook stevig zijn voor uw huid, gebruik het alleen na per dag.

Maak gebruik tandpasta om je puistjes. Het is echt een last-krachtige en eenvoudige manier om puistjes hobbels verdwijnen onmiddellijk. Solliciteer tandpasta om uw zits puistjes elke avond voorafgaand aan de kans op snooze. Het is echt het grootst om het te gebruiken bij avond alleen, want het is ook merkbaar te worden gedragen de hele dag de tijd.

Gebruik tea tree olie om de zwelling te verminderen en krimpen puistjes. Het kan een krachtige anti-bacteriële. Tea tree olie zal acne hobbels krimpen zonder de noodzaak van boven-of drogen ze. Het helpt ook voorkomen dat nieuwe puistjes van de vorming. Meng 3-4 druppels tea tree olie met drie druppels water. Gebruiken het om slechts 1 puistje de 1e nacht de tijd om ervoor te zorgen dat u niet een antwoord op de tea tree olie hebben. Als uw huid is uitgerust om het te tolereren, toepassen op puistjes nightly. Als uw huid is delicaat, kunt u eventueel wilt gebruiken elke andere nacht.

Maak een pasta van aspirine en water en implementeren om breakouts hobbels acne. Aspirine is een normale bron van salicylzuur dat een onderdeel van meerdere exemplaren toegepast behandelen acne. Het is echt het beste om ongecoate aspirine gebruiken. Los 5 tot zes aspirine in ongeveer vijftig procent een theelepel drinkwater. Meng het tot een dikke pasta. Gebruik de pasta om je puistjes hobbels. Als je poriën en de huid is niet fijn, kan je de pasta vertrekken op meteen. Als je poriën en de huid is delicaat, laat de aspirine plakken op dertig minuten. Reinig het af met warm drinkwater.

Category: Dieten

Comments are closed.