Hoe maak je borstel een hoektanden tand

Grote orale hygiëne kunnen moeiteloos worden gerealiseerd!

Toen ervoer ik mijn zeven kalenderjaar Rottweiler jaar voor haar gevonden regime wellness examen mijn dierenarts vond een aantal signalen van tandbederf. ‘Tartaar en een extractie is wat nodig is voor deze oude gal’ was haar prognose. Als ik een afspraak gepland, stelde ik me mijn dure Rottie op de chirurgische behandeling bureau momenteel geïntubeerd en met allerlei naalden prikken haar poriën en de huid. Op die plaats, ik eigenlijk spijt van het niet nemen de juiste verzorging van haar tanden.

Als je in voor een gebitsreiniging en extracties, honden zal anesthesie noodzakelijk. We zouden het leuk vinden als onze hoektanden kon gewoon vast op het examen bureau met hun mond uitgebreide open te stellen en zeggen: ‘AHHHH’. Toch zal pups echter niet zitten en collaboratieve dus krijgen al die mensen scherpe voorwerpen voorwerpen in hun mond kan misschien schadelijk is voor allebei van die draai de running dierenarts, het team en van de opleiding, het hondje.

Een uitstekende tandheelkundige strategie moet beginnen als een hond is een huisdier. Als een huisdier ontvangt gewend om zijn tanden geraakt en geborsteld dan tandheelkundige behandeling zal een briesje. Toch lijkt erop dat dit niet waarschijnlijk plaatsvinden in de meeste gevallen. Ik heb dit allereerste hand ervaren. Functioneren op een dierenkliniek we gebruikt om betreffen een leuke puppy kit om nieuwe hond ondernemers. Het pakket omvatte zo’n speelgoed, potje onderwijs boekjes, tandheelkundige kauwt en een kleine tandenborstel. Zodra genoemd in voor hun benoeming de meeste eigenaren zouden de totale kit krijgen en verdwijnen de tandenborstel rijden.

Verschillende hond ondernemers kunnen ervaren dat het poetsen tanden van hun hond onnodige, nutteloze of slechts een saaie routine zou kunnen zijn . Echter, degenen die beginnen aan een grote schoonmaak te bereiden en te onderhouden worden gewaardeerd wanneer hun pups lijken uit van de werkplek van de dierenarts met een schone factuur van de gezondheid en fitness.

Honden met slechte tanden zijn zeer waarschijnlijk te last van slechte gezondheid. Niet meerdere mensen weten vandaag dat ziektekiemen uit tand aangetast door parodontale ziekte of abcessen waarschijnlijk kan leiden tot hart-of nierziekte.

Nu we zijn goed geïnformeerd van alle voordelen verbonden met een fantastische tandheelkundige behandeling aanvraag voor uw hondje komt de tijd om te wisselen naar de eenvoudige component: leren hoe je een hond de tanden poetsen

Hier vindt u een aantal eenvoudige acties om uw hond gewend aan de tandenborstel:.

1 ) Bewapen je met wat gaas. Plaats het gaas op je vinger en beginnen wrijven het tandvlees en tand het nabootsen van een tandenborstel beweging. Doe dit voor ongeveer een week of tot aan uw huisdier lijkt de procedure te accepteren. Als u de wens het gaas niet te gebruiken, uw eenvoudige vinger suggestie is voldoende.

twee) upgrade naar een kleine tandenborstel en borstel met wat op smaak tandpasta geselecteerd voor honden. Aangezien deze tandpasta is lekker uw hond moet echt vaak accepteren of zelfs controleren voor veel meer!

drie) Overweeg komen om te komen met de tandenborstel al die lastig om plekken met een omtrekkende beweging te bereiken . Als uw hond is goed, lof met een goede tandheelkundige kauwen!

Er zijn tal van andere punten die kunnen worden afgewerkt om te helpen uw hondje verbeteren voedzame, krachtige tanden. Hier zijn enkele aanbevelingen:

afstand van ingeblikt of vochtige voedingsmiddelen

-Keep. Honden moeten knapperig moeilijk levensmiddel om hun tanden in top rated vorm te houden. Toch gelijk had puppies geboren te consumeren botten van dode karkassen

-Heden sommige tandheelkundige traktaties. Huisdier verkooppunten hebben een goede selectie van tandheelkundige kauwt dierenarts raadzaam

-Heden veel kauwen speelgoed dat wrijven op het tandvlees van uw hond en in staat zich te ontdoen van voedingsmiddelen overblijfselen

-Brush uw tand alledaagse hond. Het is slechts ongeveer 36 uur voor de plaque te mineraliseren en verharden tot tandsteen.

-Kijk naar de mond van uw hond regelmatig en lijken op signalen van verval

-Hebben uw hondje getuige als hij zou moeten echt problemen consumeren vertonen, moeite inname koude h2o, problemen kauwen op speelgoed, het laten vallen van etenswaren en speekselvloed.

Borstelen glazuur van een hond is een superieure strategie die moet worden opgenomen met een goede verzorging praktijken, training en gezondere voedingsmiddelen . Ik wil Ik zou tandheelkundige zorg zijn begonnen sneller, maar ik heb mijn lesje geleerd. Vlak na haar gebitsreiniging, klaar om te beginnen borstelen haar emaille met een smakelijke CET was ik tandpasta. Veel beter later dan ooit!

Category: Gezond eten

Comments are closed.