Hoe maak je de ideale Concealer voor acne-gevoelige huid

Het vinden van een goede concealer voor acne kan een obstakel zijn, vooral als youre niet zeker weet waar te beginnen. Er zijn een aantal dingen om rekening te houden als je investeert in een concealer voor puistjes-gevoelige huid, dus laten we zoeken naar enkele van de belangrijkste types: de juiste tint selecteren van belang is, moet het product geschikt om de poriën te dagen en de huid, en moet niet comedogeen zijn. Het is ook het beste te halen uit een concealer die geschikt is voor de gevoelige huid.

kiezen van de Ideal Shade

p Dit is de plaats waar een heleboel mannen en vrouwen verkeerd gaan, en het is niet verwonderlijk . Plaatsing van de juiste juiste kleur is net zo cruciaal in concealer als in stichting. Als u een kleur die is kiezen voor een kleine lichter dan je huid toon itll trekken veel meer aandacht aan de smet en zorg dat hij opvalt in de plaats van het camoufleren. De meest effectieve ding om te doen is om een ​​concealer die een lichte blauw of milieuvriendelijk tint aan het heeft te plukken. Nu kan je wel denken dat het maken van het gebruik van een blauwe of groene concealer meer duidelijk zal zijn, maar in werkelijkheid zijn deze concealers hulp neutraliseren de roodheid die normaal is aangesloten bij puistjes of acne. Als de roodheid wordt geneutraliseerd, zal de vlek veel minder duidelijk zijn.

De Regelmaat

p Dit is een ding dat is net zo belangrijk als de schaduw, maar wordt vaak vergeten. De meesten van ons nooit kijken naar de monsters en alleen uit te vinden wat de oplossing is als wanneer we huis, maar dat is niet de ideale methode. In normale, je een concealer voor puistjes die grote dekking presenteert nodig, dus een poeder concealer gewoon werken ook. Stick concealers zijn meestal zeer dik te zijn, en deze oplossingen misschien produceren een dik en klonterig look, dat is een beetje iets wat je moet ook duidelijk van sturen. Vloeibare concealers kan eventueel het meest effectief zijn, omdat ze geven prachtige bescherming en zijn een stuk makkelijker om de juiste mix.

Drinkwater versus Olie

Als je acne-kwetsbare huid, je moet proberen vrij van olie-afhankelijke concealers te sturen. Trouble huid de neiging vettig dus concealer voor zits-kwetsbare huid de neiging om h2o voornamelijk worden gebaseerd. Op olie gebaseerde concealers kan de huid veel meer vette maken, en dit kan zits nog erger te maken.

niet comedogeen Concealers

Je moet het etiket te testen om ervoor te zorgen dat de concealer u verkrijgen is niet comedogeen. Dit is echt gewoon een extravagante uitdrukking dat betekent dat het niet zal verstoppen je poriën. Verstopte poriën kan leiden tot puistjes of acne te maken nog erger, dus proberen om de poriën duidelijk te houden is cruciaal.

Extra Componenten

De beste concealer voor acne zal extra componenten aan bijstand verleend verschillende puistjes. Salicylzuur en amandelzuur zijn twee van de meest voorkomende stoffen en bijstand door scrubben van de huid en het ontstoppen van de poriën. Dit kan misschien handig zijn als u vaak krijgen puistjes en misschien staat het opruimen van bestaande vlekken sneller.

Als youre op zoek naar een superieure concealer voor puistjes, moet je normaal gesproken een merchandise van een gerespecteerd bedrijf te verwerven. Het is de beste manier om ervoor te zorgen krijg je een goede prijs voor dollars en dat de componenten in dienst zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. Sommige bedrijven richten zich in koopwaar voor acne-gevoelige huid, zodat de producten van mensen bereiken kunnen misschien wel de mooiste optie. Concealers voor acne-kwetsbare huid kan misschien hebben bepaalde elementen om de poriën en de huid te herstellen en om voor de hand liggende up huidige puistjes te ondersteunen, zodat ze misschien wel extra succesvol dan frequent concealers.

Category: Supplementen

Comments are closed.