Hoe maak je de meeste effectieve tandvulling voor uw tand-Uitstekende mondelinge tand Behandeling en Tandartsen

Zelfs in historische periodes tandheelkundige functie werd uitgevoerd op Emaille

Gezien het feit dat de dagen van het oude Egypte, tandheelkundige zorg is beoefend in 1 type of een ander. Door de tijd, is de tandheelkunde komen tot een gespecialiseerde baan. Weer terug in het Centrum Ages, tandartsen gewerkt op emaille en ook haren te minimaliseren. In de 15e eeuw, Italiaanse tandartsen gevulde holtes met goud, alleen voor de rijken. Hedendaagse technologie heeft ons geboden vele selecties in de tandheelkundige behandeling, en een groot aantal alternatieven in tandvullingen.

Voorafgaand aan 1819, gaatjes in het gebit werden geladen met goud legering. Amalgaamvullingen (zilver en kwik) eindigde uitgevonden als een meer kosten-effectief alternatief, meer dan honderdvijftig vele jaren in het verleden. Amalgaamvullingen is 50% kwik en 50% staal poeder dat wordt gemaakt van zilver, zink, koper en tin. In 1979, de Universiteit van Iowa, en later in 1981 door Ohio Point uit University, bleek dat kwik vrijkomt uit deze amalgaamvullingen. De vrijgekomen dampen werd verhoogd van borstelen, kauwen, en van zure en warme dranken en levensmiddelen. In 2009. Congres schreef een factuur om amalgaamvullingen te verbieden, maar de maandelijkse factuur was op geen enkele manier doorgegeven. Noorwegen, Scandinavië, Denemarken en Finland hebben gewoon vanwege het risico van kwik gestopt met het gebruik van deze vullingen.

Mercurius is van uitgifte in zilveren vullingen

90% van de Amerikaanse tandartsen gebruiken amalgaam vullingen. Naast het risico van kwikdampen worden amalgaam gedaan in dergelijke wijze dat ze scheuren veroorzaken in de tand blijven geladen. Dit kan misschien leiden tot de behoefte voor wortelkanaal. Het positieve van amalgaam vullingen is dat ze kan duren voor decades.Fouride gebruik heeft geholpen het glazuur op de tanden blijken krachtiger en extra holte resistent te zijn. Standaard tandheelkundige tests zijn belangrijk om holtes die onder de glazuurlaag kon bestaan ​​op te sporen. Composiet vullingen zijn een goede keuze om de amalgaamvullingen. Deze composiet vullingen zijn tandkleurig en synthetisch imiteren de bestaande tand op een natuurlijke manier in functionaliteit, esthetiek, en de bouw. ​​

Zilveren Amalagm Vullingen zijn echt Langdurige

amalgaam vullingen zijn gemaakt uit ongeveer 50% kwik en 50% zilver, met een zeer kleine som van andere metalen zoals tin en koper. Deze aanmeldingen zijn extreem sterk en kan de vorige 20-25 jaar. Ze zijn goedkoop en gemakkelijk om de klus gedaan met. Amalgaam geen vrij kijken materialen. Het idee dat kwik in het amalgaam vele negatives.Mercury brengt een damp en kan worden geabsorbeerd door het lichaam en mogelijk nadelige gevolgen. Wanneer verouderde vullingen worden verwijderd, wordt de mecury verdampt. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is om het kwik te helpen bij vullingen zou kunnen veroorzaken ziekten, kunnen sommige mannen en vrouwen hebben meer gevoeligheden dan sommige anderen. Zwangere meisjes moeten niet worden blootgesteld aan amalgaamvullingen. Het is ideaal om weg te houden van het wegwerken van of het inbrengen van amalgaamvullingen in aanstaande moeders. Kwik wordt erkend als de placenta passeren.

Composite Resin is uitermate geschikt voor kinderen Tand

kleintjes, niet kwik vullingen zijn ideaal gebruikt om tandbederf te lossen. Een bekend alternatief voor amalgaam vullingen is composiet of witte vullingen. Ze zijn ook erkend als bonding vullingen of plastic vullingen. Technologische know-how heeft deze stijl van vullingen eenvoudiger om mee te werken gemaakt, esthetische naar te kijken en sterker dan ooit time.It is de vergelijkbare kleur als tand, en kan aandachtig worden geëvenaard in de schaduw, en kan worden gebruikt op entree emaille zonder de noodzaak van het aantrekken awareness.Only zijn recent ze steeds gemaakt robuust voldoende voor weer glazuur. Misschien vorige vijf tot tien een lange tijd op de rug alleen glazuur. Veel dure genereren, duurzamer te werken. Secundaire tandbederf kan ontwikkelen over de randen met composiet resins.Gold en porselein zijn alternatieven voor amalgaamvullingen en composieten. Goud en porselein zijn extra prijzig, maar exact in het vermogen om mee te werken. Geef de meest stevigheid

Rechts voordat je vullingen -. Ken uw opties

maakt niet uit als het kwik wordt beschermd in vullingen is blijven krijgen debated.Mercury is een vloeistof die bindt met amalgaamlegering dat een mengsel van metallisch – zilver, koper, tin en zink. Het mengsel van metalen is zacht en kneedbaar, zodat de tandarts kan het gebruiken om gaatjes te vullen. Wanneer het verhardt het resulteert in wordt een robuust vulling. De American Dental affiliatie stelt dat kwik in het amalgaam is veilig en protected.Mercury besmette vis onveilig is. Beide partijen discussie over de veiligheid in tandvullingen. Individuen fluctueren over hoe aanzienlijk kwik wordt geabsorbeerd. Genetica, zaken als email slijpen, kauwgom en het aantal vullingen deelnemen aan een deel van de som van kwikdamp absorbed.Because van de zorg aanliggen kwikgehalte, zijn andere vullingen opzetten van moet worden gemaakt. Dus aanzienlijk amalgaam (zilverkleurige vullingen) zijn de langst blijvende en de minimale zeer priced.Millions van mannen en vrouwen hebben amalgaamvullingen. Voordat je je holtes gepropt, weet wat je kunt over de dossiers die in uw mond.

Silver Amalagm is de meest voorkomende vullingen voor Holtes

De FDA wil een risico te definiëren -vrij dosering van kwik uit de vullingen. De bestaande veiligheidsnormen kwikdamp metriek berekend door de EPA (Environmental Security Agency). Dental amalagm is de meest verspreide product gebruikt om tandproblemen te vullen. Amalgaam werd geïntroduceerd in de VS door 2 Franse zakenlieden in de vroege 19e eeuw. Voorafgaand aan amalgaam, tin, directe en goud belandde gebruikt om kiezen te vullen. Tin niet definitief lang. Direct was giftig en bladgoud zeer duur en tijdrovend te passen aan de tanden. In 1910, goud gegoten draaide verkrijgbaar en groeide uit tot een betere, zachtere worden en verminderen kosten alternatief voor het vullen van tanden.

Coca Cola is bedacht en Gaatjes Bleek Extra van een probleem

In de koloniale de vs en voorafgaand de meeste mensen vandaag de dag ontbreekt hun glazuur gom conditie dan tot tandbederf. Peoples voedsel plan bestond uit lagere suiker en hogere vetten. Alleen de rijken konden het geld voor de dure grondstof suiker te vinden. Tandbederf werd erkend als een geladen mans stoornissen in de vs, suiker was veel minder duur, maar mensen vandaag de dag bijna nooit toegegeven. Over de identieke tijd Coca Cola werd gelanceerd in 1886, tandproblemen groeide uit tot veel meer wijdverspreid. Zelfs op dit moment, The Coca Cola Corporation is de grootste afnemer van suiker in het milieu. Weer terug dan Coke werd geproduceerd met echte cocaïne, zodat mensen verkregen vandaag verslaafd aan het gewoon. Haar reputatie veegde de hele plaats onmiddellijk, en dat deed rotte tanden. Tandproblemen zijn de meest voorkomende kwaal in de hele wereld.

Kies een goede behandeling van uw Enamel Met Prevalent Gevoel Gedrag

Wees goed geïnformeerd over uw tandheelkundige vullen beslissingen zal u helpen de ideale keuze voor uw email en tandheelkundige gezondheid. De beste manier is om gewoon een goede behandeling van uw tanden. Poetsen twee keer per dag. Probeer om voedzaam eten, verbruiken minder suiker. Weg van plakkerige voedingsmiddelen zoals rozijnen en Amerikaanse kaas, zoete en drankjes te houden en gebruik tandzijde regelmatig voor een betere orale wellness en minder gaatjes. Verbruiken gefluorideerd h2o, vraag dan uw tandarts over tand afdichtingsmiddelen, en stoppen door regelmatig naar de tandarts. Populaire gevoel en goede gewoonten zijn de beste manier om gewoon superieure behandeling van uw tand.

Veel meer artikel inhoud door ToKnowInfo

Wees een advocaat voor uw Fantastic Welzijn

Nieuwe Dental Know-how Helpt maken Tandheelkunde Een stuk minder Agonizing

Stukken van het systeem dat we bijna nooit geloven over

All About Avocado’s

Category: Dieten

Comments are closed.