Hoe maak je een AARP In overmaat van vijftig Welzijn verzekeringspolis schatting te krijgen

Controleer de beschikbaar voor mensen van jouw leeftijd toepassingen. AARP niet aanwezig dekking voor personen jonger dan 50 en ongeveer vijfenzestig.

Ga op het internet naar de AARP website. Hier vermeld kunt u een verzameling van onderscheidende oplossingen te bereiken. Om te beginnen, klik op de hyperlink naar de ‘Welzijn’ deel. Dan vindt de link om te gebruiken voor de algehele gezondheid dekking en klik het gewoon. Overzicht van de verschillende selecties en selecteer vervolgens de dekking die uw eisen past.

Voer alle gepersonaliseerde informatie AARP verzoeken. De informatie zal verschillen naar leeftijd, huis stad en welzijn te nemen. Afhankelijk van de dekking die u uitzoeken, moet u verschillende sets van de algehele gezondheid gegevens in te voeren. Oplossing alle vragen in waarheid, als de offerte geproduceerd zal worden op basis van deze gegevens. Als het later ligt dat je een onderscheidend welzijn staan, zal AARP het bedrag wijzigen.

Klik simpelweg op de knop Voltooien en uit te houden voor uw offerte. De personal computer een paar keer overwegen om een ​​geschatte last van bescherming genereren. Weten dat dit slechts een schatting en niet een precieze niveau.

Telefoon AARP op (800) 444-6544 als u niet hoeft te verkrijgen tot het World-wide-web of zijn extra knus aanbieden van uw prive-informatie over de telefoon. AAPR heeft exploitanten die zal u helpen ontdekken een gezondheids-en fitness-verzekering plan offerte aan uw wensen te voldoen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.