Hoe maak je een Childs snurken voorkomen

Rook niet en anderen niet in staat stellen om tabak te roken in uw huishouden.

Voer een luchtreiniger in de omgeving van uw kind. Luchtreiniger steun te ruimen contaminanten en allergenen uit de aangrenzende lucht. Ze helpen ook om lagere 2e hands rook.

Overtuig uw kind weer sluimeren op zijn buik of facet in plaats van op zijn rug. Typisch, maag-of zijkant snooze posities zijn extra geschikt als snurken is een probleem.

Gebruik een luchtbevochtiger of een verdamper in de kamer van uw kind als hij last heeft van seizoensgebonden allergische reacties of verkoudheid. In overeenstemming met het Pasgeboren Midden, elk gadgets los congestie en daarmee wellicht helpen om te ontmoedigen snurken ingegeven door verstopte doorgangen.

Vervang gordijnen of gordijnen met piket blinds. Blinds zijn minder moeilijk om grondig te reinigen vooral behouden, want je kunt vaak veeg ze af met azijn en H2O. In tegenstelling tot doek gordijnen die waarschijnlijk zullen innemen in geuren en houden stof allergenen, jaloezieën helpen behouden allergenen op de baai.

Verwissel het tapijt in de ruimte van uw kind met hardhouten of laminaat. Tapijt heeft de neiging om veel meer stof en allergenen dan lastige oppervlakken haven. Als uw tapijt is oud, kan het eventueel bestaan ​​van schimmel en meeldauw die kunnen induceren en verergeren allergie symptomen en snurken.

Chat met uw arts over geschikte decongestiva en antihistaminica als je kleintje last heeft van seizoensgebonden allergie en kil-geassocieerde aandoeningen.

Raadpleeg uw medische professional over gezond gewichtsverlies plannen als uw kind zwaarlijvig. Gewicht problemen kunnen snurken en slaap apneu veroorzaken bij jonge kinderen en volwassenen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.