Hoe maak je een dagelijks leven en welzijn Dekking licentie in Tennessee Receive

Compleet 20 verschillende uren van goedgekeurde cursussen bestaan ​​dekking en 20 uur in de ongevallen-en gezondheids-en fitness-verzekering. Klik op op de link ‘Vennootschap en Klasse aanbiedingen’ op de Pearson VUE examen feiten webpagina naar een toegestane universiteit te ontdekken (zie referenties). U kunt de mobiele telefoon hoeveelheden gebruikt in de lijsten aan leveranciers en het tijdschema van uw programma’s noemen. Gebruik de studie cursus middelen geleverd door het college om klaar voor uw onderzoek te krijgen. U kunt ook gebruik maken van de test artikelen schetst om te bepalen welke onderwerpen er op het examen. Hier krijg je een certificaat van uw college kort na het voltooien van uw programma’s. U moet het certificaat te presenteren wanneer u uw test te kiezen.

Agenda je examens. U kunt eventueel gewoon de tests voor bestaan ​​verzekering, ongevallen-en ziektekostenverzekering plan op exact hetzelfde moment. Met ingang van 2010, de gemengde tarief voor het gebruik van elke examens is $ 52. Pearson VUE, het bedrijf dat het examen beheert, aanvaardt debetkaarten, krediet geschiedenis cards, betalingsbewijzen en digitale controles. Je kan heel goed in contact komen met, gebruik maken van de fax te vragen voor soort, of gebruik de online website te melden. U kunt investeren in een voucher met een te onderzoeken of fondsen kopen betalen aan Pearson VUE. De ‘Verzekering plan Prospect Handbook’ bevat de fax en de voucher soorten. Gebruik de volgende feiten aan agenda uw examens:

Pearson VUE
c / o AP Voucher Software
Postwissel Box 41508
Philadelphia, PA 19101-1508
Telefoon: 800-274-4957
Fax: 888-204-6291
pearsonvue.com

Neem de verzekeringspolis testen. Pearson VUE zal verschepen bevestiging naar Tennessee, wanneer u flauwvalt. Misschien krijg je zo veel herkansing examens als je wilt voor 6 maanden. Als u niet aan te gaan in slechts die tijd, moet u de programma’s nog maar eens bij te wonen.

Programmeer een fingerprinting sessie. De Tennessee Bureau van Koophandel en Assurantiewezen zal gebruik maken van de afdrukken een geschiedenis test uit te voeren. Verbinden met 877-862-2425 of gebruik de Cogent Systems website (zie referenties) aan tijdschema een afspraak. Gebruik ‘TN920680Z’ als de ORI hoeveelheid en ‘IP’ als de transactie formulier. U kunt besteden per credit card of een geschiedenis fondsen kopen vervaardigd uit om Cogent Devices. Vanaf 2010, het is $ 48. De autoriteiten zullen de voordelen aan het Bureau van Koophandel en verzekering dekking te sturen op uw rekening.

Vul de ‘Uniforme toepassing voor Unique Producer Licentie / Registratie’ variëteit (zie referenties). Met ingang van 2010, de vergoeding is $ 50 om te gebruiken voor een Tennessee verzekering plan licentie. U kunt eventueel uit te betalen door geld te krijgen, controleren van een verzekeringen bedrijf, gekwalificeerd kijken, of kijk kassier bij, te betalen aan de Tennessee afdeling van Koophandel en Verzekering plan. Stuur de software en de snelheid naar de volgende deal met:

Tennessee ministerie van Handel en Verzekering plan
Producer Licensing Segment
500 James Robertson Parkway
Nashville, TN 37243-1134
615-741-2693
tn.gov / commerce / verzekering plan

Category: Gezond eten

Comments are closed.