Hoe maak je een dieet plan Programma-twaalf Stappen voor Overgewicht Reduction Achievements Genereer

p Dit is een systematische manier om de uitoefening van je targets.A vriend verzonden de backlink om me een tijdje geleden. De webpagina, Doelstelling Het plaatsen als een manier om Ideaal Wellness bereiken, is op de website van dr. Joseph Mercola. De stappen worden aangepast van het boek, dat het veranderen van de manier waarop je eet zal je gezonder te maken? Ik stel me dit. Als je net zo goed doen, dan Dr Mercola sporen ons niet gewoon een te bereiden, maar de strategie die is zo uitgebreid en uniek als mogelijk, in te stellen in het produceren, en verklaringen gebruik ik.

Stap 1: Maak de Drive for Wellbeing

Onze stappen zijn doorgaans vooral gebaseerd op angst of nodig hebben. Heb ik een goede gezondheid en fitness

Fase 2:. Vaststellen Geloof

We moeten ontwikkelen een bereiden die redelijk is en beschikbaar is. We zullen moeten totale harte geloven in ons plan. Stel kortere uitdrukking doelen die onze lange termijn doel te steunen.

II kan veel doen veel meer dan ik heb het uitvoeren van, om mijn lichaam te voeden en te genieten van een betere welzijn. Ik geloof verbeterde typisch wellness zal het gevolg zijn van betere voeding. Ik geloof dat gewichtsverlies zal een natuurlijk gevolg van een betere gezondheid en fitness zijn. Mijn uitgebreide periode doel is:. Ik zal genoegen nemen verbeterd welzijn door middel van verbeterde voeding

Ons systeem eisen beschikbaar zijn, maar ook moeilijk

Als ik beloof om weg te blijven. van snelle etenswaren, zou dit niet moeilijk zijn, want ik heb niet een grote fast food items routine voor de afgelopen 20 jaar. Als ik zeg Im weg naar mijn hele verbeterde voeding systeem in het gebied hebben in twee weken, dat zou onrealistisch zijn, althans voor mij. Wanneer punt, zegt Identiteitskaart te veel te verwerken.

Een van mijn kortere termijn doelstellingen is om terug te keren aan het hebben van gekweekte groenten minimaal een persoon tijd per dag. Ik havent dit in een tijd uitgevoerd, maar over een jaar in het verleden, was ik in de gewoonte van het hebben van gekweekte groenten direct na mijn avondeten. Deze beperkte periode doel is veeleisend vanwege het feit dat ik niet achterom voltooide dit in ongeveer een 12 maanden, maar haalbaar, vooral omdat ik heb het voorafgaand aan gedaan. Im ook vastbesloten om dit opnieuw te doen, gewoon omdat ik dat gekweekte groenten hebben veel wellness beloningen, en ze leken op mijn reflux tekenen en symptomen te minimaliseren

Fase drie:. Genereer it Down

We moeten onze doelen te plaatsen bij het componeren. Mercola impliceert twee banen name doel componeren. Om te beginnen, te publiceren op wat het dagelijks leven zal zijn als wanneer u uw doel te bereiken. Voor het doel van optimaal eten, Mercola wijst schrijven in element wat een maaltijd zal zoeken als, en wat u gaat doen met uw nieuwe elektriciteit. Stel deze in een envelop, en lees het als je aan de toezegging te hebben.

In de tweede plaats, produceren een zin die je doel vangt, en zet het op tal van plaatsen zoals op uw badkamerspiegel, in uw auto , op uw werkplek, en op de bank bureau. Ik kan eventueel produceren: Om de beste van mijn vermogen, zal ik kies voedingsmiddelen die mijn lichaam te voeden, en zijn absoluut vrij van onnodige additieven en schadelijke stoffen

Bouw je zin, als een bevestiging, het symbool van je doel. en lees doorheen tal van situaties net voor waarschijnlijk naar bed. Breng een persoon om twee minuten visualiseren hoe het zal zijn als wanneer je bent aangekomen bij uw doel

Fase 4:. Maak een overzicht van alle benaderingen profiteer van het behalen van uw voornemen

De zaken die enthousiast om uw doel te stellen kan fungeren als de krachten om u te motiveren om verder te gaan. Overzicht van uw lijst op een typische basis om verder geïnspireerd te houden

mijn record kan een vergroting van deze verklaringen zijn:. Zoals ik voed mijn lichaamsbouw beter, en ik blijken gezonder te zijn, zal ik extra heb elektrisch vermogen, zal ik een stuk minder pijn heb, zal ik lijken en ervaring verbeterd. Ik zal fascinatie hebben vernieuwd in routines

Actie vijf:. Evalueer uw situatie, uw smaak positie

Neem de plaats waar u zijn, zodat u kunt uw ontwikkeling. Als uw doel is om vet, de geschiedenis van uw gewicht te verliezen. Als het is om centimeters te verliezen, te verwerven uw metingen. Als uw doel is om uw bloeddruk te verlagen, documenteren uw bloed spanning. Als het tot een verminderde je bloedsuiker of cholesterol, krijgt uw arts om lab assessments kopen. Als uw doel is om uw vitaliteit en actie te verbeteren, start een actie log

Stage 6:. Stel een Deadline

Stel een deadline voor concrete plannen, zoals het bereiken van een bepaald lichaamsgewicht, bloed kracht of cholesterol fase. Volgens Dr Mercola, deze termijn systemen uw cellen om het doel te bereiken op de opgegeven tijd, zo niet eerder. Als dit niet lukt om uw deadline te voldoen zijn nog een ander, in te stellen.

Als uw doel is ongrijpbaar, zoals een optimale gezondheid, Mercola zegt een termijn bepaald, vooral omdat je cellen zal dit interpreteren als de eerste dag om te voldoen .

Kortom, mijn doel is ideaal welzijn dat is ongrijpbaar, maar ik kan toch evalueren mijn overwinningen zowat elke keer dat ik een £ 5 pond vermindering, of elke keer dat ik een lab eindresultaat dat wijzigingen in een zeer goede manier

Fase 7:. Maak een checklist van obstakels die vallen tussen U en de voltooiing van uw Doelstellingen

een checklist van alle Make de dingen die je kunt geloven van die staat tussen jou en je doel. Dit zou bestaan ​​uit dingen die je voelt zal het veel moeilijker om waar je wilt zijn om te krijgen. Opnieuw publiceren van de lijst te beginnen met de kleinste hindernis, de belemmering die je aanneemt is het moeilijkste. Assault uw kleinste obstakel, en ontwikkeling als gevolg van elk een enkele, het veroveren van de hindernissen, of het veranderen van uw situatie voor de resultaten.

Obstakels kunnen intern of extern zijn. Een inside obstakel is een gemoedstoestand of de perceptie die je hebt. Ik kan eventueel voorstellen, de aanschaf en de planning voor mijn dieet regime ziet er verbijsterend.

Externe obstakels zijn kwesties buiten het huis van ons, dit soort als mannen en vrouwen en items of voorwaarden. De persoon in de klus te klaren die voortdurend wil om uit te gaan om te proberen om te eten, of de familie lid dat dringt aan op vaak met dessert met avondmaaltijd, zijn externe wegblokkades.

Mijn arts adviseerde het selectievakje eet correct zijn voor uw [Bloed] Vorm dieet programma. Er zijn 3 volwassenen in mijn binnenlandse, en we hebben 3 verschillende bloed stijlen. Dat is een vrij grote belemmering. Ik zou willen proberen om te eten alleen biologisch ontwikkelen. Afgezien van de extra kosten, niet alle soorten groenten en fruit zijn toegankelijk in organische en natuurlijke, ongeacht van wonen in een gebied met hele Foods, Sunshine Harvest, en HEB Centraal Marketplace. Dat is een extern obstakel

Etappe 8:. Bepaal Aanvullende informatie en feiten heeft u nodig te hebben om Realiseer uw Doelstelling

Empower jezelf met info. Lookup uit en maak een uitputtende lijst van de extra voordelen van een optimale lichaamsbouw pond. Studie over het welzijn valkuilen van grote bloeddruk en cholesterol significant.

Als een (niet-medische professional) leverancier, ik weet veel over tal van welzijn problemen. Ik heb Alsi bedacht over de voordelen van gekweekte greens, en de valkuilen van het combineren van vlees en zetmeel in een maaltijd. Ik ben geïnspireerd om nog veel meer te ontdekken, en om doelstellingen voor de integratie van deze zaken in mijn dieet aanpak set

Etappe 9:. Maak een checklist van de mannen en vrouwen van wie Assist en Samenwerking heeft u nodig

U krijgt de hulp van enkele anderen, dit soort als uw huishouden, collega’s, vrienden, en uw arts, te bloeien in je doelen nodig. We zullen begeleiding en aanmoediging nodig hebben, en het is van cruciaal belang voor die mensen mensen die ons zal helpen met volle teugen te vestigen. Sommige mensen saboteren onze initiatieven. Opvoeden mannen en vrouwen over uw doelstellingen, hoe je zal profiteren, en hoe ze kunnen helpen

Move tien:. Maak een aanpak

een specifieke aanpak Produce . Bevatten wat je wilt en waarom. Meld je opzetten punt. Schatting tijdlijnen. Lijst obstakels, en uw hulp methode. Deze manieren hebben geleverd een start uit.

Het bezit werkte met consumenten in meerdere configuraties op doel locatie, kan ik benadrukken voldoende over hoe grondig en bijzonder. Ontdekte ik dat veel consumenten niet eens gedacht hoe dit te doen!

Ik zou mijn programma naar beneden in veel kleinere brokken te breken, met een reeks van beperkte periode plannen. Ik zou dit voor veel gebieden doen, dit soort als dieet plan, vrede en rust, en het uitoefenen.

Voor mijn voeding programma, kon ik apart gezet tijd elke individuele donderdag voor de behandeling van recepten en eten opzetten. Dan elk weekend zou ik winkel, die goed kan omvatten dingen zoals verschillende leveranciers. Ik kan eventueel ook een kortere uitdrukking doelstelling voor het eten van ten minste drie porties groenten per werkdag, plus een portie gekweekte greens. Daarnaast zou ik eventueel een streefcijfer van sap 3 keer per week, voor extra vitaminen en mineralen uit groenten

Fase 11:. Gebruik Visualisatie

Visualiseer door jezelf op een bureau beslissen over voedingsmiddelen die wellness bevorderen. Visualiseer activiteiten die je energie. Stel je voor hoe beter je zult ervaren. Denk na over uw voedzame levensstijl. Acquire tijd voor visualisatie elke werkdag. Doe dit ‘s avonds tijdens het lezen door je zin die je ontwikkeld in beweging drie

Actie twaalf. Maak de keuze om het Advance, en bevestigt dat u in geen geval Give Up

Bijna nooit, op elk gewenst moment op te geven. Absoluut iedereen heeft tijd of weken waar door ze glijden. Wanneer u slip, accepteer het, dan weer terug te krijgen met je programma, bouwen zeer goede maaltijden beslissingen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.