Hoe maak je een ECA Lichaamsgewicht Decline Stack maken

Aankoop efedrine op het net of bij je naburige benzinestation. Het is een stuk makkelijker om online te investeren in, simpelweg omdat de verkoop ervan wordt gecontroleerd. In tankstations, efedrine is in het glas scenario’s op de teller, verkocht als een energie-booster. In sommige winkels kunt u efedrine gepromoot als een bronchitis medicatie krijgen als je het in dit soort, moet je identiteitsbewijs en het verkrijgen van beperkte hoeveelheden. Ephedrin op zijn heb sterke stimulerend effect heeft op.

Zoek cafeïne bij uw lokale supermarkt winkel of Wal-Mart. Cafeïne komt in geel producten, en wordt gewoonlijk bewaard in de behandeling gangpad. Een verpakking van 24 tabletten zal gewoonlijk lopen ongeveer $ 5. Cafeïne kan je zenuwachtig te maken. In deze stapel, zal het de stimulerende invloed van de efedrine extra zeer effectief.

verkrijgen coated aspirine. Aspirine kan lastig zijn op je buik wanneer toegepast elke werkdag. Gecoat aspirine neiging om deze resultaten te verminderen. Aspirine is ook optioneel in deze stack. Het is echt in zich om de balans van de stimulerende invloed van de cafeïne en efedrine staat.

Overweeg een van elke pil tegelijkertijd, gewoonlijk in de ochtend en meestal voor een oefening. Beginnen met een bepaalde dosis van een werkdag voor een 7 dagen om tolerantie te testen. Ga tot twee doses en drie als je voelt je lichaam kan nemen. Dit moet worden uitgevoerd in een cyclus. Het moet worden gefietst off elke 6 weken, zodat je lichaam zal niet is toegepast en onderhoudt het resultaat.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.