Hoe maak je een Fat Decline grafiek maken

Open een leeg werkblad in Microsoft Excel.

Voer je kennis in kolommen of rijen als je wilt dat uitgezet in de grafiek. Voor onderhavige geval, in de eerste instantie rij, voer ‘periode van dertig dagen.’ Tabblad over en vorm ‘Lichaamsgewicht (in ponden).’ Dit zal de periode van dertig dagen van het kalenderjaar op de horizontale as van een kolomdiagram en uw lichaamsgewicht op de verticale as weergegeven. Het zal op passende wijze aan te passen, afhankelijk van wat voor soort grafiek die u uitzoeken.

Voer elke maand in de ‘periode van dertig dagen’ kolom eronder. Voer de numerieke waarden van vet in het ‘gewicht’ kolom.

Markeer alle cellen.

Klik op het tabblad ‘Invoegen’. In de ‘Grafieken’ team, klik op het type diagram dat u wilt. Voor een zeer eenvoudige vetreductie grafiek, beslissen over ‘Column’ zou de klus goed gedaan. In het drop-down lijst, het uitzoeken van het unieke model van de grafiek. U kunt meestal ga terug en veranderen het later op. De ingesloten grafiek lijkt op het scherm.

Klik op het diagram om het te vinden. De ‘Hulpmiddelen voor grafieken’ tabs lijken, zoals ‘Structuur’, ‘Lay-out’ en ‘Format.’

Onder ‘Structuur’, maak een keuze in de ‘grafiek ontwerpen en stijl’ team om het uiterlijk van de informatie om te zetten. U kunt ook de grafiek soort in de ‘Sorteren’ team te verbeteren. Alter verschillende elementen van de tabel op het tabblad ‘Opmaak’, dit soort als de plaatsing van de grafiek titel, astitels en legende. Het tabblad ‘Structuur’ is voor het verschuiven van tekstuele inhoud kenmerken en variaties.

tekst Selecteer in de grafiek om deze te bewerken. Ter illustratie, als je wilt om de titel van de grafiek wilt wijzigen, klikt u op de tekst, verwijderen en opnieuw te typen.

Plaats de grafiek hoe je wilt en te conserveren. Print het uit voor eigen gebruik als je wilt.

Category: Supplementen

Comments are closed.