Hoe maak je een Greatest Loser pond verlies Obstakel aan het werk

Neem eens een poll van collega’s die willen deelnemen aan de Grootste Verliezer Obstakel.

kopen bij het opzetten van het overtollige gewicht daling probleem op de werkvloer, je moet weten hoe een groot aantal deelnemers je zal hebben.

Voer een wegen in voor medewerkers.

De eerste aspect van de belangrijkste verliezer Probleem in de plaats van het werk met zich meebrengt het herkennen van je opzetten pond. Dit zal niet naar een openbare gelegenheid (good luck verwerven leden als je niet probeert om overgewicht persoonlijk te houden!), Maar denk er zeker van dat iedereen bestanden hun wegrijden vet formeel.

Kies op wegen in situaties en een einddatum voor de kantooromgeving Major Loser Obstakel.

Kies uit een wekelijkse weging tijd voor particulieren. Ook beslissen over een einddatum voor de uitdaging het kiezen van een maand tot maand winnaar (zelfs als het concurrentievermogen is voor een langere periode dan dat) is effectief goed en behoudt deelnemer rijdt hoger.

Breng daadwerkelijke fysieke actie en voedsel plan monitoringprogramma’s en details.

Het is echt belangrijk om methoden op dieet plan en training te bieden voor mensen die geen fitness-savvy. Voedzame recepten, fysieke oefeningen, dieet en bloeddruk gegevens zijn allemaal zeer goede voorbeelden van praktische middelen die gunstig zou zijn allen door een Biggest Loser probleem.

Maak een prijs voor al diegenen die zien prestatie ik je Biggest Loser lichaamsgewicht reductie uitdaging.

Voorbeelden voor Major Loser gewichtsverlies goede resultaten zijn een coupon voor gratis lunch, filmtickets, of een mogelijkheid om de plaats van het werk een paar uur vroeg op een werkdag van alternatieve de winnaar vertrekken. Beslis over een prijs, en behouden het spannend!

Bedien het obstakel weer.

Supply de belangrijkste verliezer lichaamsgewicht reductie uitdaging veel meer dan na en je kunt verwachten dat waarschijnlijk zien een boost in de deelnemers. Uw kantoor zal in vorm zijn in een mum van tijd!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.