Hoe maak je een Hamsters Enamel Clear

Voed uw hamster een gezonde,-dierenarts adviseerde dieet regime om haar tand in optimale conditie te behouden. Een uitstekende hamster eten van plan aan haar hele dieet wensen en omvat ook moeilijker granen voor je hamster te knagen, wat uiteraard reinigt haar tanden en helpt hen blijven houden op de juiste grootte.

Begrijp dat tand een hamster zijn de natuurlijke manier geel. Wat lijkt vies aan u is perfect geregeld voor een hamster. Je alleen zorgen te maken als uw hamster begint het ontwikkelen van zwart of rotte jacht vlekken op zijn tanden. Als je dit ziet, hem gewoon naar de dierenarts voor een totaal evaluatie.

Lever een voedzame knagende gebied voor uw hamster. Haar snijtanden verbeteren gedurende haar volledige dagelijks leven, zodat zij wenst te knagen op moeilijke oppervlakken te behouden ze bijgesneden. U kunt speelgoed en woningen speciaal ontworpen voor knagen bij de meeste dierenwinkels te ontdekken. Piket blokken en hutten gebouwd van puur natuurlijke materialen zijn fantastische toevoegingen aan woning van je hamster.

Haal je hamster naar de dierenarts als zijn emaille lijkt overwoekerd. Hoewel de meeste hamsters kiezen voor hun eigen glazuur als gevolg van het knagen, sommige hamsters moet u regelmatig tanden trimmen hebben. Bespreek met uw dierenarts als je toevallig niet zeker van te zijn maakt niet uit of een tand van je hamster zijn de juiste maat.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.