Hoe maak je een hond te krijgen om u te laten Brush Zijn Enamel

Koop tandpasta en een tandenborstel vooral geproduceerd voor puppies. Praat met uw dierenarts voor een aanbeveling of controleren uw gemeenschap huisdier te houden. Verschijnen voor tandpasta in smaken die zal aantrekkingskracht op uw hond, dit soort als haan of mout.

Bied uw hondje een smaak van de bijzondere hondje tandpasta. Uw vinger zachtjes samen van uw hond hoger tandvlees aan het begrip van je vinger in de mond van je hond te introduceren. Beloon uw hond met een handvat voor het toestaan ​​voor u om haar tandvlees te raken.

een bescheiden volume van tandpasta Knijp op de tandenborstel. Maken het mogelijk voor uw hondje een stijl, dan voorzichtig wrijven een bepaalde of twee entree emaille voor een aantal seconden. Weg te nemen je vinger als uw huisdier is lastig en gaan weer een verhuizing.

Carry bovenlip van uw hond en zet de borstel op het tandvlees bij een 45-diploma hoek. Ga de borstel weer terug en weer langzaam en voorzichtig. Elimineer de borstel en geef uw hondje een adres.

Langzaam en geleidelijk verhogen van de selectie van de tand je borstel. Bespreken om uw huisdier in een rustige, vrolijke stem en geven tal van traktaties voor uitstekende gewoonten.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.