Hoe maak je een huishouden Gezondheid en fitness Company Begin in Florida

Evaluatie de telling om te bepalen welke regio’s in uw Florida plaats de meeste vereisen een woning wellnessbehandeling agentschap. Ga naar de Verenigde Staten Census Bureau internetsite en onderzoek de gebieden in de nabijheid van je dat een aanzienlijke bevolking van senioren hebben als deze locaties de meest belangrijke kans shopper stichting zal hebben. Ook zoeken op regionale kranten en serieuze landgoed publicaties te zien wat pensionering gemeenschappen zijn promotie huizen te koop als pensionering gemeenschappen een grote klantenbasis zal leveren.

Get gecertificeerd door de staat Florida. De Florida afdeling van de afdeling Volksgezondheid van de Gezondheidszorg Goede kwaliteit Assurance pleit voor welzijn zorg voors en ervaren bedrijven worden gecertificeerd om legaal te werken. Ga naar de Florida Division van de afdeling Volksgezondheid van de gezondheidszorg van hoge kwaliteit Assurance website en navigeer naar de ‘My License’ website link geplaatst op de linkerkant van de site om te beginnen uit de licentie-cursus van actie.

Schaf een borg band. Residence welzijn zorgorganisaties wordt verwacht dat zij een borg band hebben met de staat Florida. De Florida Company voor de algehele gezondheid behandeling administratie website beweert, ‘(thuis algehele gezondheidszorg agentschappen) moeten een borg band van ten minste $ 500.000, te betalen aan het agentschap, die garandeert dat de gezondheid en fitness kliniek zal handelen in uitgebreide bestand voldoet aan alle wettelijke eisen voor de procedure. ‘

Bereiken financiering. Ga naar de Kleine Business Administration op het internet en ga naar de ‘Economische Begeleiding’ gebied. Daar vindt u SBA-geaccepteerd bescheiden klein bedrijf lening verkopers ontdekken als zeer evenals informatie over het krijgen van een lening zakelijke bank. U kunt ook zoeken naar zelfstandig financiering van uitvoering van kapitalisten en via een regionale Florida bankinstelling.

Verzeker uw Florida-centered residentie welzijn bedrijf. Het bezit komen van een licentie Florida verzekeringen middel en praat met wat juridische behoeften je moet voldoen voor het verzekeren van uw woning gezondheid en fitness behandeling bedrijf. Tussen de stijlen van de verzekering die u nodig hebt zijn aansprakelijkheid en gezondheidszorg wanpraktijken.

Get opgericht tot Medicare, Medicaid en persoonlijke verzekeringen erkennen. Telefoon de Florida Medicaid werkplek en vragen hoe om te zetten in een geaccepteerde woning algehele gezondheid behandeling dienstverlener. Zorg voor de Florida Medicaid plaats van het werk met een duplicaat van uw licentie gezondheid huishouden en fitness zorgkantoor’s, verzekeringen, en borg obligatie met een geaccepteerd diensten leverancier. Daarnaast telefoon welzijn verzekeringen bedrijven die werken in Florida, deze als Aetna en Blue Cross / Blue Shield en controleer met hoe om te groeien tot een geaccepteerde medische behandeling dienstverlener.

Zoek werkplek ruimte. Uw huis gezondheid en fitness behandeling agentschap zal worden ervaren kantooromgeving huis van waaruit nodig om te werken. De ruimte moet echt minimaal een persoon kantoor, een receptie plaats en een ontmoetingsruimte voor de werknemer conferenties en 1-tijd consument overleg.

Behoud van de diensten van personeel. Spreek met een lokale Florida professioneel medisch personeel of stagebedrijf en informeren over het kiezen of contracteren wellness zorg ondersteuning leveranciers. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, verpleegsters, geaccrediteerde eenvoudige verpleegsters, vergunning verpleging assistenten en medewerkers hulp leden, dit soort als hoffelijkheid automobilisten en kantooromgeving personeel. Neem ook contact nabijgelegen community colleges en universiteiten en vragen om het hoofd van de verpleging van plan om te informeren over stages voor de gezondheidszorg studenten te communiceren.

Category: Gezond eten

Comments are closed.