Hoe maak je een ketting te maken van uw kennis tanden

Voor personen die in freaky sieraden

De eerste keer dat ik de gedachte las, was ik helemaal verbijsterd. Waarom zou iedereen doen dit soort van een probleem? Maar mensen die vooruit zijn afwezig en vervaardigd kennis tanden jewerly zijn degenen die niet willen doen met hun kleine ‘pareltjes’ direct na het wegwerken van hen. De chirurgische ingrepen is een schrijnend en dure kennis en veel willen onschadelijke hun kennis tanden behouden als herinnering aan de dezelfde. Sommigen beweren, als er verschillende soorten tand kettingen die er net als haaientand ketting, wat er eigenlijk mis is in sport een menselijke kennis tand ketting? Hoewel sommige anderen willen menselijke tanden behouden voor gekke of geheel andere verklaringen, zoals in het scenario van de celebrity Ke $ ha. Als u in freaky sieraden en ernaar willen maken van uw verstandskiezen ketting, zal deze website pas komen. Niet alleen duidelijk weg uw kennis tand om sieraden te maken. Integendeel, kunt u dit soort van een ketting te maken wanneer u om uw kennis tand geëlimineerd om wat voor reden of zo. U kunt uw arts weten dat u wilt uw wijsheid glazuur huishouden na de operatie te krijgen en niet om ze te ontdoen af. Op het moment dat u uw wijsheid glazuur kunt u de onder geleverd aan een mooi verstandskiezen ketting te maken technieken te observeren.

ontvangen van je individuele kennis tand ketting

 • Wanneer u uw kennis te krijgen tanden, duidelijke hen uitvoerig aanbrengen van een oude tandenborstel, sommige anti bacteriële zeep reinigen en zinderende water. De wortels kunnen gemakkelijk worden uitgeroeid gebruik te maken van een pincet als ze niet geheel maakte maar.
 • Als je wilt witter de tanden, gebruiken waterstofperoxide. Het behoud van uw tanden in deze optie voor enige tijd totdat ze toegang krijgen tot de gewilde kleur.
 • Overweeg een pan en vul 50 procent van het met H2O. Kook uw tand in deze. Deze break downs geen toegevoegde vlees aangesloten op de tanden en ook doodt bacteriën en micro-organismen.
 • Na het koken het voor all-around 30-veertig minuten, van het vuur en maken de verstandskiezen afkoelen voor bepaalde tijd.
 • Wanneer het glazuur zijn afgekoeld, gebruik papieren zakdoekjes om veeg ze schoon te maken.
 • weer Reinig de kennis tand met de verouderde tandenborstel en een aantal plakken.
 • In de omstandigheid van draad wikkelen, gebruik maken van een verlengde draad en wikkel het om een ​​verstandskies. U kunt de videoclip onder aangeboden over hoe bijzonder je de draad kan wrap verwijzen. Herhaal dit voor elke tand. U kunt dan string ze op een discussie of een keten van uw keuze gebruik van een bounce ring. In het geval u naar boren, boor een kleiner gat in de tanden met behulp van een dremel langzaam en geleidelijk en gestaag. Dan kunt u een metalen sprong ring gebruiken door de kloof u geboord. U kunt dan hechten deze ring aan een halsketting of ketting.
 • Je kennis glazuur ketting is klaar!
 • tanden van een haai is geopenbaard in dit artikel maar de werkwijze kan ook worden gebruikt om een ​​draad te wikkelen menselijke wijsheid tand. Ik vind deze verpakking manier dan om te beginnen met een.

  Versies

  In scenario u niet wilt dat om een ​​tand direct aan te sluiten op een draad of ketting voor de ketting, kunt u vaak Gebruik een flacon waarin je een tand te voegen en het te behouden met verschillende wax. Vervolgens kunt u dit flesje met een metalen ketting of draad als alternatief. Bij voorkeur een plastic flacon is een veilige gok, maar ik heb gezien mensen gebruiken glazen flesjes als zeer goed met kurk tops.

  Zelfs celebs doen!

  Ke $ ha blijkbaar is in menselijke emaille kettingen ook (afgezien van tand beha en tand oorbellen, voelt het of niet). Maar de ketting niet versieren alleen haar email maar dat van haar fans ‘ook! Hoe bizar is dat? ‘Ik zou graag een stuk van de lichamen mijn fans ‘hoeft op mij’, ze prijzen. Dit heeft haar leiden tot veel meer dan 500 menselijke tand van haar minnaars verzamelen. De ketting ook sportieve activiteiten een aantal van haar bezitten kind tanden.

  Wist u dat?

  In midden van de 19e eeuw, zou tribale leiders menselijk glazuur kettingen die een grote hoeveelheid tanden uit versierd gebruiken verschillende mensen misschien hun slachtoffers of vijanden. Een ketting kan uit maximaal 130 tanden. Het is duidelijk dat dergelijke kettingen werden begeerd door leiders en dat het symboliseerde de macht aan de drager.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.