Hoe maak je een Lichaamsgewicht Reduction Contest Host

krijg je een team van goede vrienden of collega’s een overgewicht-daling wedstrijd beginnen. Zoek uit wie is geïntrigeerd in daalt het gewicht met je mee. Vraag hen hoe ze willen de wedstrijd te beheren en welke regels zou maken hen te voegen. Zorg ervoor dat ze weten dat het een mate van concurrentie en er zullen beloning dollar!

Zodra je weet hoe je een flink aantal mensen zal worden om lid te worden van de wedstrijd, richtte een toegangsprijs. Het kan overal van $ 25, $ 50 of extra. Dit is een eenmalige kosten die u zal besteden aan de wedstrijd meedoen. Dan beslissen hoe de winsten worden breken up. U kunt belonen de belangrijkste gewicht verliezer of individuen kunnen hun geld terug te krijgen als ze verliezen een zekere hoeveelheid geld.

Kies een wekelijkse weging plaats en gastheer. Als het echt aan het werk, een weging werkplek of gastheer kan worden gekozen. Als het echt is in uw buurt, beslissen over een huishouden te wegen-in bij en de gastheer zal blijven houden observeren van de voortgang van elke deelnemer.

Kies als je zowat elke week ontwikkeling zal evalueren met het percentage van de totale lichaamsvet misplaatst, kilo ontbreekt, metingen of een meer techniek. U kunt bijhouden van de ontwikkeling van elke individuele deelnemer op papier of een computer spreadsheet (zie Middelen beneden).

Beëindig de wedstrijd binnenkant van 10 tot twaalf maanden elk voor een langere periode en veel te veel loods verlangen of rijden. Dit is voldoende tijd om grote lichaamsgewicht verval hebben. Host een afsluitende weging precies waar alle mensen moeten wonen en een uiteindelijke winnaar zal worden uitgeroepen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.