Hoe maak je een Pennsylvania algehele gezondheid en het dagelijks leven verzekeringspolis licentie te krijgen

Open uw Net browser en ga naar de Pennsylvania verzekeringspolis Department Sircon educatieve website. Deze website bevat uitgebreide materiaal voor momenteel geaccrediteerd verzekering producenten, zo goed als generiek product voor mensen en aspirant-producenten. Klik simpelweg op de knop ‘Kijk omhoog trainingen / credits’ te vinden op de linkerkant van de site.

Kies uw staat en staan. Op de volgende website dat verschijnt op ‘Toegestane Cursussen Inquiry’ en kiezen voor ‘Pennsylvania’ van de val-down lijst op de volgende website.

View en kies klassen. Uit het drop-down lijst op de volgende pagina, wijzigen Instructie sorteren op ‘Pre-Licensing Onderwijs’ en klikt u op de ‘Post’ knop de weergave van een checklist van geaccrediteerde pre-licensing klassen. De Pennsylvania Insurance afdeling vereist dat u effectief de volledige 24 uur van pre-licensing instructie, maar kunt u de manier waarop u deze eis te voldoen kiezen. U kunt misschien kiezen om klassikale sessies met andere lange termijn het leven en welzijn dekking producenten bij te wonen, of u eventueel klasse stof te verwerven om te onderzoeken op uw tempo hebben.

Comprehensive de academische benodigdheden. Uit de lijst van direct beschikbare pre-licentieprogramma’s, klik op de identiteit van de dienstverlener in de koptekst boven de training beschrijving te zien in contact te komen met details. Gewoon bellen met de telefoon selectie getoond, of kijk op de website het adres van de onderneming die u kunt leveren met de materialen voor uw gekozen opleiding.

Haal uw certificaat van voltooiing. Wanneer u de academische vereisten te voltooien, in het bezit van een certificaat van voltooiing van het bedrijf van de opleiding en breng hem mee naar het punt uit de evaluatie screening midden.

Agenda uw testtijd. Bel de dichtstbijzijnde Prometric screening midden, of kijk op de Prometric website over de mobiele telefoon selectie van een nabijgelegen screening locale te komen. Adviseer de afdeling planning van uw behoefte om te zitten voor de Pennsylvania dagelijks leven en de algemene ziektekostenverzekering producenten examen. Leveren de sectie plannen met uw naam, telefoonnummer selectie, en alle andere essentiële informatie en feiten die ze nodig hebben om het tijdschema van uw onderzoek.

Pass het examen. Komen op de Prometric test midden op minimaal 15 minuten te vroeg om rekening te houden met de noodzaak om indicatie, de geldigheid van uw identiteitsbewijs, en samen de laptop voor uw evaluatie. Geef uw pre-licensing educatieve voltooiing certificaat aan de beheerder van uw test. Antwoord van de onderwerpen op de test om het beste van uw mogelijkheden in het tijdsbestek ingericht.

Get vingerafdrukken. Op je welvarend voltooiing van de Pennsylvania leven en ziektekostenverzekering producenten onderzoek, zal u gevraagd worden om uw vingerafdrukken genomen. Uw vingerafdrukken worden opgeslagen door de verzekering sectie Pennsylvania. Er is een nominale kosten voor de verwerking en bewaring van uw vingerafdrukken, en dit zal nodig zijn op het moment van uw test bij de Prometric omgeving.

Bezoek de Pennsylvania verzekeringskantoor internet site. Gebruik makend van world wide web browser van uw computer naar de Pennsylvania verzekering plan afdeling Sircon webpagina en klik op de ‘Implementeren van een vergunning’ knop op de geschikte hand facet van de website pagina en stel uw status als ‘Resident’ en ‘Person . ‘

Geef uw informatie en feiten. Voer uw laatste identificeren en sociale bescherming selectie op de volgende site, dan onthullen uw betaling aanpak aan de voet van het scherm en klik op de ‘Ga verder op’ knop.

Vork uit de koers. Vul uw creditcard gegevens in de verplichte velden, vervolgens klikt u op de ‘Post’-knop om de verwerking van uw Pennsylvania bestaan ​​en welzijn verzekering producenten licentie te starten. Uw credit rating card zal worden gefactureerd de Pennsylvania staat licentie prijs, evenals een compacte voordeel kosten gefactureerd door Sircon.

Category: Supplementen

Comments are closed.