Hoe maak je een Personal Oefening in psychische gezondheid en fitness Start

Vervul conditie scholing en vergunningen specificaties. De meeste staten roepen voor geestelijke wellness-industrie experts hebben een minimum van een meester en # 039s diploma in de psychologie, counseling of sociale functie in te kopen om te observeren en geven psychologische welzijn deskundige diensten. Gehele elk punt uit-examinering, papierwerk en andere benodigdheden om uw licentie te bereiken.

Opzetten van een erkende onderneming per conditie pointers. Genereer een enterprise titel voor uw persoonlijke opvolging en sign-up deze titel en het kader van uw kleine bedrijf met uw staat. Betaalt geen kosten indienen van uw staat vereist. Veel begeleiders en psycholoog uitzoeken op te zetten beperkt vennootschappen waarvan de aansprakelijkheid voor de reden dat ze bieden eigen juridische verantwoordelijkheid van bedrijfsleven schulden en vorderingen.

verkrijgen wanpraktijken verzekering. Juridische verantwoordelijkheid dekking biedt veiligheid voor de ervaren in het geval dat een shopper documenteert een rechtszaak. Counselors kunnen wanpraktijken dekking verwerven als gevolg van de American Counseling affiliatie Insurance Heb vertrouwen in gekwalificeerde psychologen kan deze verzekeringen ontvangen door middel van de American Psychological Association Verzekeringen Trust.

Ontdek een plaats voor uw persoonlijke praktijk. Kies voor een retail-of niet-openbare plaats van het werk ruimte die een knusse omgeving en snelle toegankelijkheid voor personen met een handicap heeft. Signaleren van een lease-overeenkomst en betaalt geen opzetten leasekosten.

Stel uw kantoor. Kleef een bedrijf signaal aan de buitenkant van het huis die titel en referenties je toont. Vul het interieur van uw oefening met knusse meubelen voor klaar regio’s en de klant vergaderlocaties. Het opzetten van een laptop of computer en bureau, zodat u kort toegang tot elektronische agenda’s en facturatie software pakket kan hebben.

Bepaal ongeacht of u wilt aanbieden op lijn providers. Blijf bij je gekwalificeerd bedrijf en # 039s deontologische code en aanwijzingen bij het plaatsen van deze provider, dit soort als het creëren gegarandeerd uw site is beschermd en het aanbieden van uw specialist geloofsbrief en praktische ervaring in een uitstekende locatie op uw web-site. Voor adviseurs, de American Counseling Association wijdt een totale sectie in de code van ethiek-techniek ondersteunde en op het net begeleiding.

Build servicekosten voor bedrijven. Telefoon andere erkende professionals, dit soort als psychologen, counselors en sociaal personeel, in uw regio om te ontdekken wat de premies zijn de groep normaal en opgericht uw kosten dienovereenkomstig. De ACA geeft aan dat de kosten kunnen variëren van $ 60 tot $ 150 voor iedere consument-sessie, afhankelijk van de plaats.

Begin internet marketing van uw niet-openbare oefening. Get gedetailleerd in klassieke promotie winkels, dit soort als de telefoon ebook of geel webpagina. Ontmoeten met andere specialisten in de gezondheidszorg, dit soort als huisartsen en buurt psychologisch welzijn centra. Hen in staat stellen de hoogte van uw plaatsen van kennis en praat met hen om verwijzingen te bieden aan patiënten. Gevestigd op het net promotie en marketing campagnes, dit soort als pay-for iedereen gewoon op strategieën die gericht zijn op uw geografische regio.

Category: Dieten

Comments are closed.