Hoe maak je een Property welzijn Agency in Atlanta Begin

Stel een business programma om uw onderneming, strategie organiseren voor een uitgebreide expressie en gefinancierd. Bevatten uw onderneming overzicht, sector analyse van de onderneming lokale weer in het veld in Atlanta, aspecten van je tegenstanders, een reclame strategie, achtergrondinformatie en feiten over u en uw personeel, fiscale projecties, financieringsbronnen en contracten of overeenkomsten.

Genereer een bedrijf constructie en een gebied naam. Onderzoeken of de titel is uniek en boeiend om de oudere technologie. Het verkrijgen van de formulieren van het Georgia secretaris van Wijs op site op sos.ga.gov, vul ze in en verstuur. Registreer uw onderneming titel met uw provincie griffie kantooromgeving van Opmerkelijke rechtszaal in Atlanta.

Maak gebruik en het bezit komen van uw federale werkgever identificatie bereik of FEIN. Dit is verplicht gezien het feit dat je personeel zal hebben. Plaats de vorm SS-vier bij IRS.gov. U kunt de IRS ook gewoon bellen op 800-829-4933 en het bereiken van uw FEIN door middel van de telefoon.

Registreren voor point out inkomstenbelasting door te gaan naar het Georgia afdeling van winst web-site op dor.ga.gov. Er zullen minimaal servicekosten voor deze belasting registratie.

Haal het huis behandeling licentie van de Ga afdeling Human Means bij dhr.ga.gov. Het bezit van een vergunning voor metgezel behandeling als zeer en persoonlijke behandeling in Georgia Je moet een geregistreerde verpleegkundige of erkende nurse practitioner om een ​​agentschap te beginnen zijn. Tevreden te stellen met shoppers en het ontwikkelen van een organisatie-behandeling voor te bereiden, zoals incontinentie en luier veranderingen. Dit kan kosten die u dicht bij de $ 500 (vanaf september 2010). Je zal moeten gaan naar een vereiste vier uur licentie cursus.

Verkrijgen van een zakelijke onderneming licentie om bedrijf te starten in Atlanta. Kies een plaats in een residentiële plaats, zodat u herkend door uw doelgroep huidige markt. Haal uw locale toegestaan ​​vanaf de Zoning Enforcement Division. De kosten zijn $ 75 of extra (vanaf september 2010) afhankelijk van uw unieke locale.

zoeken naar de diensten van slechts een licentie team. Testen hun achtergronden en zorg ervoor dat ze een legitieme licentie te volgen bezitten. Bereiken compensatie dekking werknemer door het controleren van de Georgia State Board of Worker’s Betaling webpagina op sbwc.georgia.gov.

Gehele een soort DOL-1A van het Georgia Bureau of Labor om rekening te houden werkloosheid betaling.

Adverteer uw website door het plaatsen van een billboard in de buurt van uw plaats en ontmoeten ouderen in persoon aan cursussen of situaties om te vragen of ze moet naar het huis gezondheidsproducten en diensten.

Category: Dieten

Comments are closed.