Hoe maak je een Residence Algemeen gezondheidszorgBeroeps Enterprise Start in Louisiana

Maak een zakelijke onderneming systeem dat bepaalt bewegen-door-actie alle vereiste om te beginnen een welzijn behandeling bedrijfsleven in Louisiana behoeften. Gebruik een ervaren kleine business plan schrijver als je je voorstellen dat je moet hulp hebben in het schrijven van een klein bedrijf voor te bereiden. Het verwerven van de onderneming voor te bereiden op een ervaren, die zal onderzoeken uw bereiden om erachter te komen uw kans voor prestatie in de discipline van de medische behandeling.

Gebruik voor een overheidssubsidie ​​voor uw woning gezondheid en fitness zorg onderneming. Lees de Louisiana Modest Kleine bedrijven Source Guide. Ga naar de plaatselijke toestand SBA kantoor en het bereiken van alle details die ze hebben op het starten van een klein bedrijf en hoe ze van de begeleiding voor u. De SBA functies (Kleinere Enterprise Administration) met een bescheiden bedrijven om hen te helpen bij het starten van hun eigen werk.

bezit komen van de essentiële licenties u nodig hebt om uw woning medische behandeling bedrijfsleven werken in Louisiana. Net als heel wat andere staten, Louisiana vereist licenties voor het uitvoeren in het welzijn sector zorg en ook voor de functie van deelname aan Medicaid en Medicare. U zult moeten houden van de afdeling Algemene gezondheid Standards (DHS) te krijgen binnenkant van de afdeling Algemene gezondheidszorg en ziekenhuizen. De DHS Private Verantwoordelijkheid website suggereert om hun kantooromgeving bellen en vragen om een ​​licentie-pakket.

Sign-up van uw bedrijf titel. Als u niet de aankoop van een bestaande woning gezondheid en fitness verzorging zakelijke of franchise, zal je nodig hebt om uw nieuwe bedrijf inschrijven bij de betreffende administratie van Louisiana. Je kan meer informatie over kleine bedrijven registratie te verkrijgen tegen www.sos.louisiana.gov. Ook zult u nodig hebt om het dossier voor de belastingen door te bladeren door de Louisiana Sectie van winst op het web op www.earnings.louisiana.gov. Daarnaast is het verwerven van een federale Employer Identification Range (EIN), dat is een behoefte van alle woning zorg bedrijven die zal behouden van de diensten van personeel, contact opnemen met de interne winst Support. Exploratie Louisiana regels voor Medicare en Medicaid.

zetten in daden een procedures en procedures handboek om u te helpen bij het vaststellen van uw richtlijnen en procedures voor uw welzijn zorgorganisatie. Deze handleiding zal worden geleverd door een franchisegever of het lidmaatschap groep als je bij 1. Het zal u instrueren over hoe u de verschillende functies van uw huishouden gezondheidszorg bedrijf correct te reguleren, en wordt meestal gevraagd door punt uit toezichthouders en dekking bedrijven.

Stel het huis algehele gezondheidszorg werkplek methode zoals uiteengezet in uw onderneming systeem vastgelegd. Dit omvat vele plaatsen, dit soort als boekhouding, rekeningen, facturen en geschiedenis handhaven. U zult ook moeten huren voor uw werknemers en personeel, samen met de secretarissen, klerken, intake beheerders, accountants, een medisch directeur en een medisch manager.

zoeken naar de diensten van hoge kwaliteit zorgverleners. Dit is een van de meest essentiële aspecten van uw organisatie. Je moet de ontwikkeling van een specifiek voor te bereiden op het gebruik van prime-notch goeroes en herziening van hun algemene prestaties. Bedenk personeelsbeheer criteria die aanwezig prikkels om hogere medewerkers in uw systeem, zodat ze zal uitvoeren kwaliteit van het werk en blijven met uw huis welzijn zorgorganisatie.

Market plaats uw woning wellnessbehandeling onderneming gedreven door promotie te maken van het internet, directe reclame, folders, brochures en andere wegen. Nadruk een deel van uw bevorderen op vele anderen in de medische behandeling sector, zoals verpleging woningen en ziekenhuizen.

Category: Dieten

Comments are closed.