Hoe maak je een Residence Gezondheid en fitness Agency Begin in Californië

Vul Type HS200, Licentie en certificatie Software voor uw woning welzijn bedrijf. Deze vorm vraagt ​​om openbaarmaking van het bezit aard van uw bedrijf, onderneming bezigheden en administratie overeenkomsten, alsmede specifieke informatie over de beheerder en directeur van de verpleging. Bieden geprojecteerde kosten voor de te beginnen met 90 keer en geldschieter verklaringen.

Gehele Variety HS 215A, Aanvrager specifieke gegevens. Omvatten zaken als cv’s van de beheerder, functionarissen, medewerkers of medewerkers van de corporatie. Ieder mens moet alle recente en vroegere associaties met andere medische behandeling faciliteiten bekend te maken. Elk individu met een verlangen bij de corporatie van vijf pct of meer moeten worden geïdentificeerd. Elke man of vrouw hebben aan een bestaande of vroegere associaties met andere gezondheidsdiensten onthullen.

Vul Sorteren HS 309, Bestuur en Organisatie-Compositie voor uw huis wellness bureau. Je moet dingen zoals kopieën van alle vennootschap of maatschap aanmeldingen, beperkte aansprakelijkheid (LLC) papierwerk, partnerschapsovereenkomsten, kopieën van door-wettelijke richtlijnen, en de identificatie van de klanten van een raad van bestuur en de raad officieren omvatten. Je moet ook bewijzen van zeer goede reputatie voor de corporatie van de Californische minister van Staat te leveren.

Bestand allerlei geëist met betrekking tot gevangenis opnemen en onderzoeken. Voltooi Kind HS 322, Transmittal Aanvraag voor Juridische Baanrecord Investigation Sorteren CDPH 325, Gevangenis Report Clearance Aanmeldingen en Vorm BCII 8016, Aanvraag voor Stay Scan Provider en legt deze voor aan de afdeling Californië van Justitie. Dit moet worden bereikt voor elk van huiseigenaren van het bedrijf en fascinatie houders.

Vul Vorm HS609, matras of hulp aanvragen. Gebruik dit formulier om een ​​lijst van alle bedrijven worden aangeboden door het huishouden algehele gezondheid agentschap.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.