Hoe maak je een snurken Kwestie Quit

verliezen overgewicht. De twee WebMD en de Mayo Clinic melden dat mensen die snurken zijn veel waarschijnlijker zijn dan het gewicht. Vergieten pond — in het bijzonder in de ontmoeting en de nek — zal een stuk minder kracht te plaatsen op de luchtwegen en het minimaliseren van snurken.

Test slapen op uw aspect. Volgens de Mayo Clinic, zelfs dit eenvoudige transformatie kan enorm afnemen snurken. De Mayo Clinic ervaart dat slapen op je weer zal de tong weer te dalen tot de achterkant van je keel, het verkleinen van de luchtwegen.

Snooze op een kussen met de juiste ondersteuning. Op sommige momenten een kussen dat is te delicaat of veel te groot kan bijdragen aan snurken.

Slash uit de drank. Mooi, hoef je niet om het volledig uit te roeien, maar volgens de Mayo Clinic, moet snurkers geen alcoholische dranken of andere sedativa (slapen capsules, bijvoorbeeld) ten minste twee enkele uren vóór het slapengaan. Deze stoffen brengen ‘abnormale rest van spierweefsel, waaronder de weefsels in de keel.’

Crystal Clear je neus. Sommige snurken zou het eindresultaat van een verstopte neus en typische congestie van allergische reacties of een verkoudheid. Probeer de toepassing van deze mensen minimaal neus strips die uit te voeren om de neus te openen. Decongestiva dat je alleen maar knock-out zal waarschijnlijk veel meer pijn dan fantastisch gewoon omdat ze leiden tot te veel vrije tijd. Volgens de Mayo Clinic, het nemen van een decongestivum voor extra dan 3 dagen in een rij kan wezen leiden tot veel meer congestie. Als u chronische congestie, kan uw medische professional wel klaar om een ​​steroïde neusspray voorschrijven.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.