Hoe maak je een Woning Health Care Aide Certificering Bereiken

Analyse het gebied. HHAs zou de klus te klaren sectie-tijd of de totale tijd. De meeste HHAs voeren met een aantal patiënten al door de 7 dagen, meestal functionerend nachts, in het weekend en vakanties. Sommige HHAs zelfstandige bent, hoewel andere mensen het werk voor conditie of provincie welzijn bedrijven of persoonlijke homepage algehele gezondheid bedrijven. De baan kan lichamelijk veeleisend, als HHAs zijn van essentieel belang om op te staan ​​en een wandeling voor langere tijd. Zij moeten ook klaar om te dragen en te verplaatsen individuen, en hen in staat om het evenwicht te zijn bij het staan ​​en gaan voor wandelingen.

Welvarende HHAs hebben een duidelijke gevestigde competenties en individualiteit attributen. Als je medelevend, individuele en waarderen het werken met mensen vandaag de dag, kan een roeping als een huis gezondheidszorg aide wel correct voor u. HHAs moet ook in goede lichamelijke algehele gezondheid en hebben robuuste communicatie expertise.

Acquire onderwijs en expertise. De meeste staten niet HHAs impliceren een aanzienlijke college diploma of enige mate van officiële scholing hebben. Echter, heel wat bedrijven de voorkeur HHAs met hoge universitaire diploma’s, omdat dit aantoont dat een individu heeft de minimale eiste kijken, wiskunde, en moeite fixeervermogen winstgevend te zijn in de carrière.

Alle p HHAs verwerven wat op de werkinstructie onder toezicht van RNs, LPNs, of veel meer ervaringen HHAs. Tal van bedrijven leveren ook klassikale instructie, workshops, of een andere vorm van gespecialiseerde vorming. Bedrijven kunnen eventueel ook vragen om nieuwe HHAs een competentie-test gaan bij de voltooiing van hun opleiding.

Verkrijg de NAHC certificatie-examen. Ook al is certificering niet wordt verwacht in de meeste omstandigheden, kan HHAs goed merken dat het verkrijgen van de certificering geeft hen toegang tot een breder assortiment van roeping opties, zoals de rol van toezichthouder. In sommige omstandigheden kan HHAs werken voor leveranciers die Medicare vergoeding te verkrijgen moeten gecertificeerd zijn om zich te houden aan de overheid tips.

Huis gezondheidszorg assistenten kunnen bemachtigen van certificering van de Nationale affiliatie voor thuisbehandeling en Hospice (NAHC). Bereiken van certificatie zal HHAs moeten een onderwijssysteem aangeboden door een lokale gemeenschap school, gespecialiseerde of hbo of zorginstelling afmaken. Het plan omvat 75 uur van cursussen in welzijn behandeling concepten, klinische terminologie, wiskunde, medicijnen, reanimatie en om te beginnen met de hulp, en andere onderwerpen. Na productief afwerking cursussen, moet HHAs een competenties demonstratie en geschreven test. Zoals HHAs vooruitgang in hun bezigheden, ze kan heel goed ook instructie willen Certified Woning / Hospice Behandeling Govt (CHCE) certificering en Certified Nursing Assistant (CNA) aanwijzing.

krijgen

Weet wat te verwachten. De carrière vooruitzichten voor HHAs is groot, mede dankzij enorme sectie veroudering pasgeboren boomers die in toenemende mate afhankelijk zijn van de totale huishoudelijke zorg als ze groeien ouderen te zijn. De verbetering is ook vanwege de in onderdeel om het bereik van mannen en vrouwen met invaliderende aandoeningen en letsels die zijn woning voor een langere tijd en in staat zijn om verder te gaan zijn onpartijdige met het toelaten van HHAs. Het Bureau of Labor cijfers voorspelt uitbreiding baan van vijftig een pc, het toevoegen van ongeveer 389.000 werkgelegenheid, met betrekking tot 2006 en 2016.

In 2008 HHAs opgedaan in tussen $ six.33 en $ twelve.84 voor elk uur, of $ 14.230 tot $ 25.650 per jaar, op de nationale regelmatig. Property gezondheidszorg assistenten met veel meer in de diepte scholing en kennis misschien verdienen een beetje veel meer.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.