Hoe maak je gezonder tandvlees en Enamel Keep

Battle Plaque: Als juiste stappen worden genomen om te zorgen voor onze tanden en tandvlees, plaque opbouw kan ongelooflijk snel. Plaque kan op unbrushed glazuur te vormen in slechts 48 enkele uren als tanden niet wordt geborsteld. Het zal dan moeilijk te krijgen en krijgt tandsteen. (Vrijwel zoals cement)

Poets tweemaal Dag-tot-dag: Borstel met fluoride tandpasta, voor 2-3 minuten, 2 keer van dag tot dag. Betalen unieke aandacht voor de kiezen, die voornamelijk wordt gebruikt voor het kauwen. Ook gebruik maken van een mondspoeling om je mond spoelen dagelijks, gedurende ten minste vijfenveertig seconden.

Flossen is essentieel: Je moet niet vergeten te flossen, voor ongeveer twee minuten per dag. Dit zal zich te ontdoen van verborgen levensmiddel deeltjes te krijgen, onder het tandvlees, waar de tandenborstel niet kan ontdoen van. Er zijn een aantal grote mint smaak gebrachte floss, dat het plezier zal maken. Volg geleidelijk, totdat het is een deel van je dagelijkse routine.

Snack Gezond: Neem in gezondere traktaties, dit soort als, appels, mandarijn, meloen en bessen. Onmiddellijk na elke individuele maaltijd.

Borstel je tong: Ik weet dat het borstelen van uw tong, neemt een heel klein krijgen toegepast. Na een paar pogingen zul je in staat om te gaan. Als levensmiddel opbrengst op te bouwen op de tong, kan het onaangename geuren veroorzaken. Probeer uit te borstelen, manier om het weer terug van de tong. (Misschien kokhalzen veroorzaken)

Tandarts Bezoeken: Ga naar uw tandarts zo ongeveer iedere zes maanden voor uw frequente onderzoeken up schoonmaakt. Uw tandarts zal u updates op de gezondheid en fitheid van uw tanden en tandvlees te geven.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.