Hoe maak je Homemade Enamel Whitening

Slash weer terug op uw verbruik van maaltijden en dranken die citroenzuur bevat. Citroenzuur, net als andere zuren, vreet aan je tandglazuur over tijd. De schade aan je glazuur is niet omkeerbaar, en de daling van het glazuur helpt om je tanden extra gevoelig voor gaatjes en, natuurlijk, vlekken.

Espresso, thee, sigaretten en frisdrank zijn alle vlekken te wachten over te komen. Rekening houden met het krijgen van al deze objecten uit je dieet plan of het regime. Als u problemen toelaat gaan van een van deze hebben, maken ervan overtuigd dat je borstel je tanden direct snel na het roken of het nuttigen van koffie, espresso en soda. Door het beschermen tegen deze gelegenheid nieuwe vlekken, kan je natuurlijk je ontwikkeling zien wanneer bleken de vlekken u momenteel hebt.

Maak een mengsel van een eetlepel. zuiveringszout, 3 of vier druppels waterstofperoxide en 1/two tl. keukenzout. Dit is een vintage zelfgemaakte tandpasta die heeft gewerkt voor een heleboel mensen. Waterstofperoxide en zuiveringszout deze beide hebben bleken huizen, en zout in staat zal stellen om de vlekken te verheffen. U kunt ook het verhogen van een aantal van uw winkel gekochte tandpasta voor smaak.

Borstel met uw zelfgemaakte tandpasta twee tot 3 periodes voor elke dag gebruik van een gewone tandenborstel. Penseel in een licht-en neergaande beweging voor ten minste drie minuten elke individuele tijd. Flos je tanden, en spoel goed met antiseptische mondwater zodat korrels zout moet je niet zitten onder glazuur en trigger-holten of email daling.

tandenborstel

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.