Hoe maak je je klaar Mijn Doggy voor gebitsreiniging

Ga naar uw dierenarts voor een grondig lichamelijk. Voorafgaand aan uw hond gaat onder narcose, is het essentieel dat ze ontvangt een evaluatie om er zeker van dat ze gezonder is genoeg voor het proces. De arts zal horen om haar hart te kijken voor eventuele mompelt of andere afwijkingen. Als er sprake is van cardiale zorg, kan de dierenarts thoraxfoto adviseren of aan te bevelen dat uw hond een cardiologie raadplegen. Bovendien, de dierenarts moeten analyseren ook de slijmvliezen tekenen van bloedarmoede.

bloed Teken op uw hond. Operationele tests van het bloed van uw hond is de meest veilige manier om zeker te zijn van haar organen kan de anesthesie te beheren. Het is belangrijk voor haar lever en nieren vermogen te controleren, zo perfect als haar rode bloed mobiel vertrouwen. Deze waarden zijn uitstekende indicatoren over de vraag of of niet het is veilig voor uw huisdier te gaan onder narcose. Bloed de klus te klaren is vooral cruciaal op meer volwassen honden, zoals het vroeg nier of lever aandoening kunnen detecteren. Een huisdier die begint tot deskundigheid deze uitdagingen moet echt ongetwijfeld niet onder narcose.

Geef uw pup antibiotica, als de dierenarts ze voorgeschreven. Honden die extreme tandheelkundige bacteriële infecties of gingivitis worden vaak gezet op antibiotica een handvol dagen voor de manier van handelen te sturen duidelijk van eventuele problemen en om te overwegen om de infectie te verwijderen.

Snel je hond de nacht voor de tandheelkundige methode. Uw dierenarts moet u te voorzien van specifieke instructies, maar de typische vuistregel is om maaltijden en drinkwater uit uw huisdier achter te houden voor ongeveer 12 enkele uren vlak voor de reiniging. De reden voor de snelle is om te beschermen tegen uw pup uit braken terwijl onder sedatie, die kan leiden tot ernstige problemen.

Category: Dieten

Comments are closed.