Hoe maak je Neem een ​​Yorkies Pasgeboren Tooth

Geef uw Yorkie pup kinderziektes speelgoed om op te kauwen. Deze vormen van speelgoed bevatten rubber en glad nylon stijlen en touw botten. De textuur en vorm van deze speeltjes steunen los van uw hond kind tand, zodat ze kunnen vallen op hun bezit.

Voed uw Yorkie knapperige, grote stukken van brokjes of traktaties. Grotere stukken voedsel spullen te eisen van uw hond om extra inspanning en hard werken te plaatsen in kauwen, en een knapperige textuur geeft veel meer weerstand los te maken en uit te nemen kleintje tanden op een natuurlijke manier.

Borstel glazuur dag van uw Yorkie per dag met een huisdier tandenborstel en tandpasta. De beweging van de borstelharen op de buitenste peuter tanden van uw hond kan helpen los te maken van de tanden nog, hen aanmoedigen om uit te schuiven door natuurlijke middelen.

Neem uw pup naar de dierenarts, die x-stralen zal nemen en bepalen hoe zeer waarschijnlijk de peuter tand zijn om uit te glijden op hun eigen. Als de dierenarts voelt dat ze zijn en stevig aan de kaak, zal hij u doorverwijzen naar een tandheelkundig expert die uw hond zal zetten onder anesthesie en chirurgisch weg te nemen het glazuur.

Category: Gezond eten

Comments are closed.