Hoe maak je Opgericht Up een Wellness Honest

achterhalen wanneer en precies waar en wat je algehele gezondheid goed aanwezigen leveren. Je hebt ongeveer 6 maanden doorlooptijd om het systeem het redelijk. U zult ook moeten hebben om een ​​geschikte locatie te ontdekken. Als u vaststelt om buiten te houden de eerlijke, kunt u een nabijgelegen overdekte locatie in de situatie van slecht weer nodig. Je gaat ook nodig hebt om je focus te bepalen. Vrouwen welzijn, senior gezondheidszorg, huishoudelijke behandeling en gezondheidsonderzoeken hebben de voorkeur zaken en ze zijn zeker niet suggereert onderling onderscheidend.

Line-up van uw exposanten. U wilt in contact te komen met als veel zorgaanbieders in uw groep als u misschien kunt om te zien of ze willen deelnemen. Wat je nodig hebt om in een positie om uit te leggen de eerlijke uur en als ze er kunnen krijgen om gevestigde up, wat te brengen en ga zo maar door. Je zou ook de gelegenheid te leveren aan lezingen en workshops te geven als je goed zal krijgen hen.

Neem contact op met de nationale gezondheid en fitness bedrijven voor brochures en folders. Bedrijven als de American Lung affiliatie, The March of Dimes en de American Diabetes affiliatie hebben brochures over de onderwerpen die hen zorgen. Zij hen beschikbaar maken doorgaans in bulk voor een bescheiden kosten of voor kosten-vrij.

Benader de werkelijke fysieke structuur. Met pen en papier of een tekenprogramma zoals Visio, het systeem van de locale van exposant stands, verfrissing plek en lezing plaats. Gegarandeerd de plaats van elektriciteitswinkels merken. Maak alle vertrouwen in dat elke exposant krijgt een duplicaat van de strategie.

Produceer uw publiciteit marketing campagne. Schrijf een push lancering dat alle belangrijke informatie over uw beurs levert. Zorg er absoluut zeker van dat alle lokale kranten en radio-en televisie set stations zijn verzonden een kopie. Maak je voor interviews aangeboden. Blijf bij met mobiele telefoon bellen. Beroep doen op gebied bedrijven (misschien uit uw midden exposanten) te gecompenseerde advertenties sponsoren in de nabije media.

Stel de waarheidsgetrouw de avond vlak voor. Zorg ervoor dat alle tafels en stoelen zijn in het gebied, en dat projectoren en gemeenschap omgaan met de procedure, als ze worden ingezet, op de juiste wijze werken. Op de werkdag van de eerlijke, werken de vloer, het verdienen van u te verkrijgen om te helpen en het oplossen van eventuele problemen.

Na de waarheidsgetrouw-functie begint met een uitgebreide clean up up van de locatie. In de tijd dat het schip volgen bedankjes aan vrijwilligers en leveren een extra persbericht naar media winkels beschrijven aanwezigheid en prestaties van de beurs.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.