Hoe maak je Samenstelling een Killer Lichaamsgewicht Loss Maaltijden Program

Bepaal de hoeveelheid energie die je moet elke dag eten om gewicht te werpen. Als u een levendige manier van leven, zal je extra nodig. Als u het grootste deel van de dag zittend aan een bureau te plegen, kun je verwachten dat veel minder hebben. Volgens de Mayo Clinic, je moet hebben om te verbranden 3500 veel meer energie dan u nemen per 7 dagen om zich te ontdoen van £ 1 te krijgen Zal niet scheren off ook veel calorieën. Volgens het National Institute of Health, moeten vrouwen niet in minder dan een, 200 energie voor elke dag en jongens niet veel minder dan 1500.

Opgericht een wekker afgaat elke 3-4 enkele uren. Dit is hoe vaak je moet voeden met om je metabolisme verbranding van vetten te bewaren en af ​​te wenden onbedwingbare trek en binge aanvallen. Opgericht op een nemen in het plan en zich te houden aan het elke werkdag. Hoewel u vaker moeten eten, ga je echt te voeden met veel minder door het trimmen van uw portie maten.

Maak een wekelijkse boodschappen opnemen en apart gezet op minimaal een bepaalde werkdag een 7 dagen voor het koken. Houd kleine calorierijke snacks te verkrijgen, dit soort als schoon fruit, zeer weinig ongewenst vet yoghurt en boter-kosten gratis popcorn. Kook een grote hoeveelheid, zelfs als je alleen zou kunnen koken voor door jezelf. Leftovers kan een lifestyle-saver als je functioneert laat op het werk en vergat om uw lunchpakket de avond net voor.

Target op eiwit en fruit en groenten. Pak je ontbijt uitgebreide eiwit, zoals zwarte bonen of eieren, en citrusvruchten zoals grapefruit en sinaasappelen die zal rev up van uw stofwisseling. Het is snel aan te grijpen voor brood en chips als je honger hebt, maar proberen te vervangen. In de plaats van frequente frietjes, bak je eigen zoete frietjes. Schakelaar uit pasta voor bruine rijst.

Houd een dagboek voedsel en een lijst van alles wat u inch Als je gespleten en hebben een ijsje sundae, het is echt niet het einde van de wereld. Het goed te maken met de opleiding en blijven waarschijnlijk te houden. Het ergste detail je kunt doen is het gebruiken als een rechtvaardiging om in te nemen bijna alles en beginnen uw dieet programma nog eens een andere keer. Stelt u zich eens van een eetplan als een levenslange vastberadenheid, geen crash periode van honger.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.