Hoe maak je super witte tanden krijgen thuis in 7 tijden

Ideaal glazuur whitening remedies

In deze tijd van recessie, meerdere personen kunnen veroorloven om geld te besteden aan luxe goederen. Maar wat zou jij doen als je negatieve gele tanden en een onaantrekkelijke glimlach? Je kunt nauwelijks negeren, want het je eigen leven en loopbaan als zeer well.Certainly kan beïnvloeden, iedereen geniet van een stralende glimlach ontvangen. Maar hoe het te krijgen? Zeker, de minst moeilijke manier is om een ​​bezoek te brengen aan een dentist.But wat over de aanzienlijke gezondheids-gerelateerde rekeningen? Eng is het niet? Om deze reden, email whitening bij woning is de beste en meest economische manier om een ​​super witte glimlach te krijgen.

Hoe wit je tanden in de residentie op een vrij kleine prijs tag?

1) Gebruikmakend whitening tandpasta . Dit kan een ongelooflijk efficiënte techniek om uw smile.These soorten tandpasta hulp te verwijderen witte vlekken en schilden tandbederf fleuren zijn. Whitening tandpasta’s moeten 2 keer per werkdag worden gebruikt voor ten minste twee maanden voor de gewilde succes.

2) At-huis emaille whitening kits. Tanden bleken kits zijn vrij nieuw in de huidige markt. Deze kits omvatten bleken gels en mond trays.The trays opgenomen in de verpakking moet worden toegepast te beginnen met de bovenste glazuur en vervolgens de daling enamel.The resultaat kan eventueel ontwikkelen tot direct zichtbaar na drie-5 behandeling plannen. Terwijl de meeste mensen die gebruik maken van deze kits hebben meestal geen werkervaring eventuele ongemakken, kunnen sommige eventueel tegenkomen gevoelige tanden voor een paar dagen.

drie) Whitening strips. Dit is een populaire stijl van tanden bleken als ze lichter email bekwaam en gemakkelijk te stroken use.White kan oppervlakte vlekken te verwijderen. De strips zijn echt snel te gebruiken en kan 2 keer per dag worden gebruikt voor geleidelijke whitening. Het merendeel van de whitening strips moeten niet over worden gelaten voor een veel meer dan 10 minuten, maar het kan eventueel uiteindelijk resultaat in kauwgom nood of een tand sensitivity.The gevolg merkbaar na een paar dagen van gebruik en het resultaat kan finale voor een paar

maanden.

Waardevolle suggesties te herinneren.

een) Poets je glazuur op zijn minst twee keer per dag met een whitening tandpasta. 2) Baking soda kan worden gebruikt voor email whitening, maar gebruiken slechts een bescheiden bedrag te poetsen je glazuur twee keer per week. 3) Stoppen met roken van sigaretten aan potentiële verkleuringen te verminderen. 4) Sustain uitstekende mondhygiëne om de levensduur van uw whitening proces te maximaliseren. vijf) Gebruik een rietje, hoewel de inname van frisdranken. zeven) Mensen vandaag met lijm voorwaarden moet refrein van het gebruik van dergelijke whitening producten. acht) Voorkom inname van snoep en suikers om tandbederf te voorkomen.

Aan de andere kant, als je wilt dat ik een eenzame tand whitening programma dat absoluut geweldig effecten creëert stel, zou ik adviseren dat Zero Peroxide Enamel Whitening Gel is de koopwaar moet u op de uitkijk voor. Vanwege het feit dat dit succesvolle tand whitener is 100% niet-peroxide helemaal gratis, onschadelijk en gemaakt van absoluut biologische ingrediënten. Zeker, heeft deze oplossing een sensatie in Verenigd koninkrijk ontworpen wijten aan het feit van haar bescherming en werkzaamheid, en dankzij de de meest recente verbod op het peroxide-voornamelijk gebaseerd tanden bleken kits door de EU, zijn individuen maken van een hemelsbreed om dit item te kopen en beslag leggen op de fantastische inleidende presenteert dat de onderneming geeft. Pak het omdat het niet zou vorige uitgebreid!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.