Hoe maak je Zits In een natuurlijke manier verminderen

Was uw confronteren minstens 2 keer per dag met een milde reiniger. Gebruik een pH-evenwicht reiniger zonder parfums of te veel verschillende chemische additieven.

Contacteer uw confronteren zo minimaal haalbaar, en alleen wanneer uw handen vrij.

Blijf uit de buurt van puistjes knijpen. Micro-organisme op je vingers of op steriel producten kunnen rechtstreeks naar veel meer vlekken en haalbare littekens.

Stoom je gezicht na of 2 keer per 7 dagen om de poriën te openen helpen. Kook drinkwater, haal de pan van het vuur, leg een handdoek boven je hoofd en je ontmoeting over de pot te houden. Spoel daarna je gezicht met koud water. (Zie ‘Maak een Organic Facial’ hieronder Associated eHows.)

Gebruik noodzakelijke oliën zoals calendula, kamille, jeneverbes, lavendel en munt op uw huid. Meng tien druppels van een van de oliën met twee eetl. soja-of amandelolie, en strak een aantal druppels op de vochtige huid.

Poging werken met kruiden. Merkte palmetto kan hormonen balans jongens ‘te steunen, terwijl kuis boom bessen precies hetzelfde kan doen voor meisjes. Echinacea, alfalfa, kliswortel, cayennepeper, chaparral en geel dock wortel zijn ook praktisch.

Overwegen andere actuele mengsels. Klop een eidooier, gebruik het met een watje en weg gaan het op voor 15 minuten. Als alternatief combineren havermout en honing collectief om vriendelijk een pasta en uit te voeren op je gezicht. Havermout absorbeert overtollige olie en honing verzacht de huid.

Neem acidophilus ten strijde micro-organismen.

Neem in een dieet hoger in vezel, die totaal granen en verfrissende groenten en fruit bevatten, om uw lichaam gezonder algemene en bieden voeding te behouden om uw huid. Blijf uit de buurt van junk maaltijden, cafeïne en zoute voedingsmiddelen.

na of unieke etenswaren irriteren je poriën en de huid en doen weg met hen uit uw dieet programma.

Kijk naar de invoering van zink voedingssupplementen aan uw dieet programma.

Beperk uw bekendheid aan de zon en verminderen de spanning in je leven.

Category: Supplementen

Comments are closed.