Hoe maken we sterkere tanden en tandvlees krijgen

Brush 2 keer per dag en flossen effectief. Absoluut iedereen borstels hun tanden, maar een groot aantal niet verrichten passend of ze niet te flossen. Borstel voor een minimale van twee minuten. Tandpasta met whitening agenten zullen uw email krachtiger te maken. In punt, witmakers geleidelijk in afwezig het glazuur op je tanden, verdienen ze zwakker. Het zou ook geen kwaad om investeringen te doen in een elektrisch aangedreven tandenborstel, die werkt op een timer en zal veel meer omwentelingen krijgen voor elke minuut dan je handmatig kunt bereiken. Poetsen en flossen moet echt een partnerschap. Flossen is niet alleen over het hebben van oude food items uit je tanden, maar uit uw tandvlees als zeer goed. Gaatjes zal niet alleen komen uit het verwerven van een zoete tand, maar ook uit oude voedsel – met name brood en granen -. Veranderen in suiker deposito’s en het aantrekken van tanden rottende bacteriën

Gebruik mondwater. Uw mond is uitgebreid van kiemen en microben, die deze die resulteren in negatieve adem, tandvleesontsteking en plaque omvat. Naast het poetsen en te flossen, wilt u een kiem-bestrijding spoeling te ondersteunen met tartaar en de vorming van tandplak. Tandsteen en plaque ook weg te verbruiken op uw email en ontwikkelen zwakke tand. Tandsteen en plaque kan ook in het tandvlees en veroorzaken gingivitis, een gematigde vorm van gom ziekte die kan uw tandvlees bloedt. Als uw tandvlees bloeden nadat je borstel of floss, je moet hebben om uw mondhygiëne direct versterken. Zie een tandarts als het bloeden erger wordt of duurt voor langere dan een paar keer.

routinematig Wissel uw tandenborstel. Tandenborstels handhaven op micro-organismen en blijken effectief te zijn direct na een handvol maanden. Wanneer de haren zijn gebogen en versleten, een nieuwe tandenborstel of een substituut hoofd als je een elektrische borstel gebruiken.

Preserve een voedzaam dieet regime. We zijn wat we nemen aan, dus zorg fantastische opties die zou geen kwaad uw tand. Het is volledig natuurlijk om te genieten van tijd tot tijd, maar een voortdurend voedsel plan van suikerhoudende voedingsmiddelen zal grote schade aanrichten op je mond, vooral als je nog nooit poetsen of flossen vaak.

Ga naar uw tandarts. Het is echt belangrijk om een ​​schoonmaak krijgen ten minste op het moment om de zes maanden, in aanvulling op elke keer dat u deskundigheid abnormale pijn of pijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.