Hoe meer robuuste tanden

Poets je glazuur met een zachte tandenborstel op zijn minst 2 keer per dag (direct na je wakker wordt en vlak voordat je naar bed gaat). Gebruikmakend van een zachte tandenborstel voorkomt dat u het ontwikkelen van een terugtrekkende tandvlees, maar ook positief te poetsen in kleinere cirkels. Voor verdere behandeling, poets je tanden kort na elke maaltijd, dat is mogelijk als u een compact tandenborstel en tandpasta te handhaven in uw auto of tas.

Floss op zijn minst elke dag om dat voedsel te garanderen zou niet verslechteren tussen uw email en stoppen op het genereren van holtes die je tanden kan verzwakken. Flossen helpt ook stromen in het bloed in je tandvlees, die helpen uw tanden.

spoelen met een mondspoeling die fluoride heeft minimaal een keer per dag. Fluoride versterkt je glazuur en voorkomt comfortabele plaatsen, waar de kandidaat om te zetten in holtes. Blijf uit de buurt van de inname of het consumeren van alles minstens 30 minuten direct na het spoelen, zodat de fluoride niet krijgt afgewassen uw tand.

Eet levensmiddel dat substantiële aan calcium en vitamine D zijn, die gezondheid van de botten en fitness te verhogen. Sommige drankjes die bestaan ​​uit deze mineralen zijn melk, kaas, soja melk en jus d’orange. Typisch de soja melk en jus d’orange is verrijkt met deze mineralen. Of u kunt meestal een complement te verwerven. Het kan frequent voor zwangere vrouwen om holten na het verwerven van een baby, omdat de baby meer calcium van de moeder worden via de verbetering daarvan.

Consumeer een goed uitgebalanceerd dieet dat fruit, groenten en eiwitten bevat. Wees voorzichtig met uw eiwitinname, aangezien overconsumptie van eiwitten je systeem kan verminderen van het absorberen van calcium. Als je je ontdekken niet in staat om in een uitgebalanceerd dieet regime, kunt u een multi-vitamine overwegen van tijd tot tijd. De feitelijke voedingsmiddel groter dan voedingssupplementen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.