Hoe naar Adult Acne Avert

Controleer met een klinisch ervaren over je puistjes probleem. Voorafgaand aan je begint te experimenteren met diverse gezichts reinigingsmiddelen en producten, is het ideaal te controleren of een huidarts (huid medische professional) voor wat advies en opmerkingen over uw probleem. Uw dermatoloog kan wel wat drugs af te wenden puistjes inschakelen of misschien een aantal huidverzorgingsproducten en oplossingen die de grootste goed gaan met je eisen stellen voorschrijven.

Zich te houden aan een zeer goed uitgebalanceerd dieet regime en consumeren gezonder voedsel. Slechts een manier om volwassen acne te verminderen is om te proberen om te eten evenwichtige en dieetvoeding en eten ook een goede deal van fruit en groenten. Probeer om van je eten plan te bezuinigen of te elimineren suikerhoudende voedingsmiddelen en sappen.

Was je gezicht elke dag. Het is essentieel dat u doorgaat met uw deal te houden met reinigen door het te wassen elke dag met een geschikt reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat u een reinigingsmiddel dat een gereduceerd vermogen benzoylperoxide graad heeft, samen met een levendige puistjes voorkomen component bestellen.

Consumeer voldoende drinkwater per dag. H2o is uitstekend voor de huid en teint en het helpt om weg te doen met acne. Dus, test-inname van ten minste 6 tot acht bril van drinkwater elke dag.

Haal dode cellen van de huid ten minste drie situaties per 7 dagen. Exfoliëren is de procedure van het uitroeien levenloze cellen van de huid om hulp aan te moedigen nieuwe cel ontwikkeling en blijven je poriën en de huid te houden willen gezond en schoon. Wees er zeker van om een ​​aanvaardbare AHA peeling oplossing te verkrijgen (Alpha Hydroxy Acid).

Gebruik een huid moisturizer elke dag op je huid. Hydrateert u uw huid gehydrateerd te behouden, die ook kan helpen om acne te voorkomen uit ontwikkelingslanden. Zorg ervoor dat je een vochtinbrengende crème die bestaat uit vitamine C te kopen, samen met een vitamine A (retinol) component.

Stoom je ervaring een paar keer per 7 dagen. Probeer het aanbrengen van een gezichtsbehandeling stoomboot of stand boven de wastafel en houd je hoofd boven de gootsteen lauw water. Dit opent de poriën, die uw ervaring reinigt en kan helpen om volwassen acne te verminderen.

Volg verdienen gezonde manier van leven alternatieven. Probeer om bepaalde routines die goed kunnen leiden tot volwassen puistjes dit soort als het drinken van alcoholische dranken, het roken van sigaretten of het nuttigen van te veel hoeveelheden espresso everyday verminderen of elimineren.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.