Hoe naar Halt Keel Snurken

Afvallen. Gewicht problemen, hoge bloeddruk en het bezit van een grote nek omtrek maximaliseren van de ernst van de keel snurken. Surplus ongewenst vet handelaren rond je luchtwegen smalle uw ademhaling passage, het genereren van ademhaling lastig en dwingen je keel spierweefsels te storten of trillen als je uitademt.

Rust op uw facet of maag. Slapen op je weer zet kracht uit je nek weefsel specifiek dan uw luchtwegen. Rollen weer uit je rug ontlast de comfortabele weefsel in je keel van extra nek vet. Als je weer gebruikt om te slapen op je rug, naai 50% een tennisbal in de rug van uw slaap shirt om geschikte positionering echt stimuleren, zelfs in uw rust.

Blijf uit de buurt van het krijgen van sedativa of het consumeren van alcohol vlak voor het slapen. Stoffen die uw spierweefsels rust ook het weefsel induceren in de achterkant van je keel te komen glad en slap te zijn – en veel gemakkelijker te trillen van luchtstromen, ook wel bekend als keel snurken

.

Verhoog uw hoofd bij minimaal 4 centimeter van het bed met kussens. Het verhogen van je hoofd in een hoek verlicht de onmiddellijke belasting van uw luchtwegen, meldt de American Academy of Otolaryngology. Stapel de kussens in een hoek vrij dan een rechte val af. Dit stelt u voorkomen dat een stijve nek in de vroege ochtend.

Zie uw medische professional. Zich baserend op het tot stand brengen en de ernst van je keel snurken, kan uw arts reconstructieve chirurgische ingrepen uit te voeren te minimaliseren of te verstijven de aanbesteding weefsel in de weer van je keel, dat zal leiden tot snurken.

Category: Supplementen

Comments are closed.