Hoe naar Hold Your Teeth grondig reinigen Alle Werkdag

Poets je tanden in de vroege ochtend en ‘s nachts gebruik te maken van tandpasta door de American Dental Association geaccepteerd. Poets je glazuur gedurende twee minuten het gebruik van een ronde beweging.

Spoel je mond met warmte h2o onmiddellijk na het eten of het consumeren van niet-drinkbaar water drinken. Houd het drinkwater in uw mond en spoel het allemaal rond voor een aantal van de volgende, herhaal dan de procedure een paar momenten. Door uw mond spoelt u voedingsmiddelen deeltjes en bacteriën die bijdraagt ​​aan de pest, holtes en gom kwaal te verwijderen.

Poets je glazuur met eenvoudige drinkwater. Volgens een studie uitgevoerd in Nederland en gerapporteerd in de New York Dag-tot-dag informatie, poetsen zonder tandpasta zal grondig te reinigen emaille veel beter sinds de haren recht raakt het tandglazuur plaats van de tandpasta. Poetsen met water verwijdert voedingsmiddelen en micro-organismen uit het glazuur en is beduidend minder rommelig dan de werving van tandpasta. Dit is in het bijzonder goed als je op functie of faculteit gedurende de dag.

uw mond spoelen met mondwater geaccrediteerd door de American Dental Association. Handhaaf het mondwater in je mond en spoel het allemaal over 30 seconden. Doe dit 2-3 keer per werkdag om uw tanden te houden en adem opruimen. Dit kan helpen om de micro-organismen die direct naar kauwgom kwaal en plaque te doden.

Floss in de avond om mee te nemen voedsel deeltjes. Gebruik de tandzijde over alle tanden om zich te ontdoen van vuil en tandsteen.

Gebruik een h2o irrigatie procedure voor de tand tot diep grondig te reinigen tussen de tanden en over het tandvlees. Het drinkwater irrigatieprogramma produceert een druk spray die je kunt direct met en rondom de tanden voor verdere reiniging. Irrigatie levert betere resultaten dan flossen, in overeenstemming met de webpagina Globe Dental.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.