Hoe naar Hold Your Teeth Opruimen

Onderhouden van uw tanden grondig schoon voor een betere algehele gezondheid

Proberen je glazuur reinigen houden en gezonder is een essentieel onderdeel van uw over-all wellness. Uw tanden zijn een significante systemische deel van je lichaam en als je slechte behandeling van hen beschouwen, zal je holtes, negatieve adem, parodontoloog, gom conditie, tandplak te krijgen en als ze uitvallen, zou je niet oogopslag dat geweldig beide.

Floss Na voor elke dag, en waarschijnlijk 2 keer

U moet uw email floss op het moment voor elke dag. Dit zal toelaten om uw tandvlees evenwichtig, verwijdert tandplak en tandsteen als zeer evenals verwijderen stukjes voedsel in uw email ingediend. Als u wilt weten hoe u uw email flossen, volgt u deze eenvoudige methoden.

  1. Acquire ongeveer 24 centimeter van flosdraad.
  2. Wikkel het all-around uw vingers totdat u hebben een paar centimeter die je strak kunt trekken.
  3. slag in de weer onderste deel van je mond en bedien uw weg over naar de andere kant en herhaal voor het bovenwerk.
  4. Onder elke tand en op elk aspect soort een ‘C’ met de floss en het verwerven van deze onder het tandvlees, maar zal niet geheel je guts.

Als u haven ‘t flossed in een, hoewel, kan uw tandvlees bloedt. Als je blijft flossen vaak, zal de voorlopige ontsteking en pijnlijk tandvlees en bloeden te stoppen.

Borstel Uw Tanden Twee keer per dag

moeten borstel je tanden 2 keer per dag en eventueel een 3e keer zo mooi. Het is echt de grootste te borstelen uw tand met een elektrisch aangedreven tandenborstel. Mijn tandarts adviseert de FlexCare sonische tandenborstel. Ze zeggen dat het breekt Tarter, zal uw tand schoner te krijgen, en is meer gezond voor je tandvlees dan een traditionele tandenborstel voor glazuur reinigen. Tandartsen raden je tanden poetsen na de maaltijd.

Tooth Cleansing Dierenwereld

U kunt verwachten om een ​​superieur verslag krijgen van de tandarts als je probeert om gezonde maaltijden die hulp reinigt je tanden te eten. De attributen van de tanden reinigen van voedingsmiddelen bevatten fruit en groenten die stoer bent als je erin bijt.

Hier vermeld is een kort verslag van objecten om te eten om te helpen reinigen van uw tanden. Als je ze op te nemen in uw dieet zullen ze de gezondheid en fitheid van uw tand te helpen.

  • Apples
  • Wortelen (rauw)
  • Selderij
  • Category: Snel gewicht te verliezen

    Comments are closed.