Hoe naar Key Gezondheidszorg Welzijn verzekeringspolis programma’s gebruiken

verkrijgen uit het eigen risico van uw significante klinische welzijn verzekering beleid. Voor onderhavige geval, het eigen risico op mijn voorbereiding was $ 5.000 voor elk lid of $ 10, 000 voor elke familieleden per kalenderjaar. We zouden moeten besteden dat substantieel geld uit eigen zak voor op onze wellness verzekeringsdekking geschopt in en beschermde de ontspanning.

Verzin een spaarrekening op uw eigen risico in de situatie heb je een sleutel gezondheidszorg evenement te beschermen. Leid de hoogste toegestaan ​​om uw HSA (Gezondheid en fitness Financiële spaarrekening) die mechanisch verkrijgbaar met een groot gezondheidsprobleem zorg strategie. Helpen besparen alle eerder vermeld dat in een financiële instelling rekening.

Breng uw maand-tot-maand of per kwartaal tarieven op tijd uit de buurt van bescherming vervallen te blijven. Goed herstel van zijn bescherming behandeling kan door zeer duur en is niet verzekerd, dus uw dekking huidige te behouden.

Gelieve alle medische professional kosten om uw dekking firma, Als ze niet de uitgaven zullen doorbrengen (je moet betalen uit ze gebruik te maken van uw financiële besparingen aanwenden of HSA) zullen zij verslag van uw uitgaven te houden, die afhankelijk zijn van de richting van uw aftrekbaar .

blijven gezonder als je kunt door het voeden op de juiste, opleiding, om uit de buurt van angst en steeds veilig.

Category: Supplementen

Comments are closed.