Hoe naar Remedy Puistjes Keloidalis

Was de achterkant van je nek met een zachte, alcoholische dranken-gratis, niet-schurende reiniger. Als de getroffen plek samen het weer van je nek voldoet aan je haarlijn, te voorkomen met behulp van shampoos met zware schoonmaakmiddelen als alternatief, reinig je haar met kleintje shampoo, want het heeft een zacht systeem dat niet zal irriteren het gebied. Reinig de acne-achtige laesies ook vaak en niet schrobben bij het schoonmaken van de regio, die de aandoening kan verergeren en leiden tot bijkomende ontstekingen.

Blijf uit de buurt van het scheren veel te dicht bij de getroffen ruimte, zoals scheren kan verergeren zwelling niet je haar ongelooflijk beperkt rondom de hals snijden, ofwel, omdat kapsels slash echt dicht bij de hoofdhuid en de nek kunnen acne verergeren Keloidalis nuchae. Stoppen met het toepassen van haar goederen, zoals zalf of grote gels.

Maak geen krassen op het getroffen gebied en niet knijpen of te halen bij de acne hobbels. Als de ruimte resulteert in het zijn jeukende, implementeren van een OTC anti-jeuk crème om de weer van je nek. Indien nodig, zetten wanten boven je vingers als je sluimeren, zodat je geen krassen op het gebied ‘s nachts.

Vermijd aantrekken petten, hoeden, of atletische hoofd apparatuur, gezien het feit dat ze kunnen wrijven in tegenstelling tot de nek en irriteren de letsels. Ook echt niet shirts don met hoge kragen, omdat deze kunnen wrijven in tegenstelling tot je nek zo effectief.

Category: Gezond eten

Comments are closed.