Hoe om acne genezen met probiotica

Verminder suiker uit uw dieet plan. Sugar verbetert Candida bacteriën in uw methode, dat is precies wat je niet wilt. Poging om weg van het nuttigen van zoet, koekjes, wit meel producten en extreem zoet fruit blijven.

Begin krijgen probiotica. U kunt probiotica ontdekken op elk gezondheid maaltijden retailer in het koelvak. Kies de probiotica volgens de instructies op de fles, meestal 1 of twee gevallen per werkdag. U dient probiotica innemen op een lege maag voor maximale winst.

Schakel over naar een zuivere zeep. Probeer naar een schoonmaak zeep die is kosteloos voor de kleuring, parfums en conserveringsmiddelen vinden. Een normale reiniging soap zal organische elementen die niet de olie van de huid zal verstoren hebben. U kunt zelfs proberen je hand op het produceren van je hebben normale reiniging zeep.

Gebruik een zuiveringszout wassen. Vul uw gootsteen met warmte drinkwater en voeg ongeveer 2 eetlepels zuiveringszout aan het drinkwater. Na je je gezicht hebt gewassen met puur natuurlijke schoonmaakmiddelen zeep, spatten de baking soda in je poriën en de huid als een toner. Vervolgens dep je gezicht droog met een schone handdoek. Baking soda doodt de Candida micro-organismen die uw programma en uw huid aantast.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.