Hoe om acne te behandelen en lijkt het meer jeugdig met gezonde huid.

Ongecompliceerde items die u kunt doen om Jeugdige Op de uitkijk poriën en de huid! Door natuurlijke middelen.

poriën en de huid is de eerste menselijk orgaan. Het heeft een oppervlakte van ongeveer vijftien-20 vierkante meter

Onze huid is zeer cruciaal. Het beschermt ons naar het ontvangen van uitgedroogd en helpt voorkomen dat we verwerven vergiftigd met schadelijke stoffen uit de omgeving.

Om uw huid te behouden jacht jonger en gezond, onderzoekt de tips hieronder.

 1. Beperken zonlicht publiciteit en bescherm uw huid met sunblock wanneer in de zon.
 2. Gebruik een masker om toon en draai je huid . Het verstevigend effect is cosmetisch en tijdelijk, een masker heeft andere beloningen dit soort als het opruimen van je poriën, en conditionering je poriën en de huid.
 3. Prompt Eye Raise door curling je oog wimpers.
 4. bagatelliseren rimpels door het toepassen highlighter te plooien.
 5. Je moet geen gezicht gebied poeder te gebruiken, kan het verzamelen in plooien en rimpels maken veel meer bekend.
 6. Doe je haar in een paardenstaart . Het is een jeugdig kapsel, en Bangs doen een fantastische carrière van ondergedoken voorhoofd rimpels.
 7. Gebruik een goede vochtinbrengende crème te hydrateren en mollige je poriën en huidcellen.
 8. weer Verminder op cafeïne . Cafeïne heeft de neiging om het vrij onwaarschijnlijk dat de huidcellen zal op ieder moment kiezen up voldoende water, zelfs als je een liter water per werkdag drinken.
 9. Lagere of weg te doen met melkvee . Dairy Merchandise zijn voor veel mensen vandaag de dag moeilijk te verteren en slijm-vormen. Probeer soja of rijst melk als vervangingen.
 10. Poging niet te fronsen. Rond de tijd, zal de frons stammen komen veel meer zichtbaar te zijn.
 11. Blijf uit de buurt van sigarettenrook . Sigarettenrook je blootstelt aan schadelijke kosteloos radicalsthat zal de ouder procedure te versnellen door schadelijke de microcapillairen in de huid.
 12. Consumeren een gezonder, goed uitgebalanceerd dieet plan. . Neem in veel hedendaagse fruit en groenten, en vermijd geraffineerde suikers, meel en verwerkt maaltijden
 13. Oefenen 30min per dag – Verhoogt het gevoel van eigenwaarde. Conferentie een uitdaging, het verbeteren van op welzijn, op zoek groter, emotie veel beter, conferentie nieuwe mensen vandaag de dag … regelmatige fysieke oefening kan het gevoel van eigenwaarde te verbeteren in veel strategieën. U kunt het doen!

Over Zits behandeling en verwijdering van AcneScars voor prachtige en Balanced poriën en de huid.

wat brengt over Acne?

Vanaf het moment dat je geboren wordt, je huid begint een levenslange methode van het afstoten van dode cellen en de productie van olie. Deze manier van handelen wordt beïnvloed door je hormoonbalans, die variaties door je dagelijks leven. Verstopte poriën en oneffenheden in een gezicht manifest wanneer deze de normale procedures worden verstoord door een aantal dingen.

Triggers van volwassen puistjes

Terwijl de leads om van volwassen acne zijn niet geïdentificeerd, mogelijke triggers zijn hormonen, cosmetica, stress, en een verbetering van resistente micro-organismen. Vrouwen van alle leeftijden in specifieke typisch werkervaring pemenstrual fakkels, meestal dicht bij de mond.

Anyone Can Get Puistjes Puistjes

Er zijn veel triggers van acne en niemand is immuun. Ongeveer negentig% van alle tieners bouwen acne indicatoren , die een regelmatige 7-acht een lange tijd kan duren. Maar zits breakouts kan zo laat als je 30’s beginnen, in het bijzonder bij vrouwen. Wetenschappelijke volwassen acne kan definitief voor maximaal twintig jaar. Er wordt aangenomen dat 1 op de vier volwassenen in de leeftijd tussen 25 en vierenveertig ervaringen gezicht breakouts in deze tijd. In waarheid, bijna 50 procent van alle volwassen gals kennis delicate tot matige acne vlekken

De Top secret:. Reguleren en Stop Acne

p Er zijn echter geen acne geneest / strong <>, met of zonder een recept. De oplossing voor het beheren van gezicht breakouts is de dag zits Vermijden en vroege behandeling. Met andere woorden en zinnen, het stoppen van de voortgang van zits micro-organismen vooruit komen ze merkbaar oneffenheden in een gezicht zijn. Dit helpt ook sturen duidelijk van de kans op blijvende littekens. Zelfs direct na puistje puistjes verdwijnen, moet u op te houden om een ​​ effectief puistjes te behandelen

Hoe verschillende soorten gebruiken zits Materialize

De verstopte poriën, die bekend staat als een comedo, schuilt onder de oppervlakte van uw huid te wachten voor de juiste omstandigheden. Poriën en de huid produceert meer olie als gevolg van de klomp, micro-organisme bloeien en brengen over de omvattende poriën en de huid op te zwellen en ontsteken als uw witte bloedcellen de strijd van de micro-organismen. Dit proces gekwalificeerde prospects aan de verschillende soorten acne .

vormen van acne

Hoewel eters , whiteheads , en alle andere soorten acne beginnen met verstopte poriën (comedo), kunnen ze reageren op een andere manier een beroep op uw huid formulier en de stoornissen. Hieronder zijn enkele voorbeelden van verschillende vormen van acne , bedoeld als informatieve alleen

Non-inflammatoire Puistjes-Whitehead:. Een Whitehead (gesloten comedo) verschijnt als witachtig hobbels en treedt op wanneer het besmette follikel blijft onder de oppervlakte van de huid

Non-inflammatoire acne-Mee-eter:. Een mee-eter (openstellen comedo) lijkt als donkere of zwarte vlekken (niet van vuil, maar van de melanine in pigment van je huid) en vindt plaats wanneer het besmette follikel plug vergroot en het oppervlak van de poriën en de huid bereikt.

Inflammatoire Zits-Papels: Papels verschijnen als compact, bedrijf, roze hobbels die wellicht moeilijk aan te raken zijn. Ze normaal veranderen in andere soorten acne

Inflammatoire Puistjes-Puisten:. Puisten kijken als bescheiden, ronde hobbels die normaal zijn roodachtig bij de stichting en

nemen zichtbaar wittige of gelige pus in het centrum

inflammatoire acne-Cyste Puistjes:. Cystic puistjes (of knobbeltjes) zijn gewoonlijk aanzienlijk, ontstoken, pus geladen en pijnlijk. Ze komen over wanneer geïnfecteerde inhoud van een verstopte poriën gemorst in de omvattende huid. Ze kunnen ernstige en verleden te transformeren voor maanden of maanden, en kan mogelijk leiden tot acne littekens

Inflammatoire Puistjes-Acne conglobata:. Een zeldzame maar belangrijke vorm van inflammatoire acne die voornamelijk ontwikkelt zich op het weer, billen en bovenlichaam, en wordt aangeduid door hevige bacteriële infectie vaak belangrijkste diepe acne littekens .

Over Puistjes Littekens en Remedy.

How to Get Rid van acne littekens?

Er zijn verschillende strategieën voor het verwijderen van acne littekens. Het uiterlijk van acne begint gedurende de duur van de puberteit, wanneer het gehele lichaam maakt actief hormonen die veel te veel talg veroorzaakt in de huid. Deze huid fase kan misschien gaan, maar het zou ongetwijfeld vertrekken merken aan je fysieke verschijning eeuwig achtervolgen. Het behandelen van puistjes littekens kunnen worden gedaan via alle-natuurlijke redelijk geprijsd technieken en dermatologische technieken die waarschijnlijk zou waarderen veel. Toch puistjes litteken behandeling methode nog steeds afhankelijk van de mildheid en de ernst van het litteken

Onder zijn een aantal van de strategieën op het wegwerken van acne littekens duidelijk:.

1. Hydratatie is het van cruciaal belang. Het is bewezen dat h2o is slechts een van de grootste all-natuurlijke aanpak op te ruimen puistjes littekens en afwending van acne breakouts. Drinken op minimaal acht brillen van drinkwater of extra zal helpen uw huid om zich te ontdoen van deze ongewenste nutteloze huidcellen.

2. Een groot deel van de mannen en vrouwen van de aanbeveling om vitamine E capsule voor al die littekens. U kan het lokaal gebruiken om het getroffen gebied door een prik in een plek in de capsule en breng de olie aan het litteken. Nog een ander alternatief is om gewoon het oraal dat celvernieuwing zijn van binnen.

drie. Rozenbottel zaad olie is ook een succesvolle behandeling op het uitroeien zits littekens. Dit is een anti-aging en antirimpel middel dat helpt de huid te regenereren. Therapeutische massage het op het litteken 2 keer per dag.

vier. Voeden op een evenwicht dieet regime kan eventueel in staat stellen in het elimineren van acne littekens. De een veel meer voedzame maaltijden die u betrekken bij uw maaltijd, hoe sneller het litteken zal genezen. Het zal helpen bij de opbouw van de huidcellen en zorgt voor een gezonde huid gloeien als perfect.

5. Samenvoegen roos drinkwater en pasta van sandelhout en breng het op de plaats waar de littekens zijn. Laat het meteen dan afspoelen met koud water de komende dag.

Naast de pure technieken van het elimineren van acne littekens, zijn er ook dermatologische procedures die zeker uiteindelijke resultaat zou geven u aa veel sneller. Echter, zwangerschap en andere welzijn kwalen je wilt gaan door deze methoden belemmeren. Hieronder zijn enkele van de hello-tech oplossingen kunnen puistjes littekens efficiënt te verwijderen.

6. Op dit moment, niet alleen gekwalificeerde dermatologen doen een dermabrasie maar gezichtsbehandeling salons als perfect. Dermabrasie is de eliminatie van de bovenste huid laag die met een machine die Irritatie van de huid. Wanneer de poriën en de huid geneest, zal de eerste laag dan er vloeiender en duidelijker visuele verschijning.

7. Laser resurfacing is slechts een van de meest redelijk geprijsde anti-litteken behandelingen verkrijgbaar. Het duurt gewoon gebruik maken van een high-elektriciteit mild dat de hoogwaardige littekens zou elimineren en zelfs rimpels.

acht vermijden. Je kan ook een chemische peeling procedure. Dit is net als dermabrasie. De enige verandering is dat de bovenste laag van de huid wordt afgepeld gebruik chemische stoffen apparatuur. Dit is niet een heel goed idee behandeling van alle omdat sommige mensen allergische reacties op de chemische stoffen zou kunnen hebben.

Met alle verkrijgbare selecties voor behandeling, u ongetwijfeld zou geen excuus waarom je puistjes litteken niettemin duidelijk. Het is uw keuze, ongeacht of u kiest voor de normale manier of de dermatologische manier van handelen over hoe puistjes littekens weg te nemen.

All-natuurlijke acne Scar Treatment plannen

Apple Cider Vinegar voor Zits Littekens

Voor ondiep, rollend puistjes littekens – als een sinaasappelschil – rekening houden met de vast te houden aan de therapie:

Consumeer acht glazen h2o een dag met een halve theelepel citroensap in elk een single. Een bijzonder snelle manier om dit uit te voeren is om een ​​grote fles drinkwater gebruiken met 50 procent een theelepel citroensap voor elke acht gram drinkwater. Het principe is dat de citroen spoelt gifstoffen uit je lichaam gedurende de werkdag het verwijderen van de giftige stoffen in het hele lichaam kunt stoppen de zits.

Op precies hetzelfde moment je consumeert het citroensap, gebruik de daaropvolgende azijn alternatief op je gezicht: een component appelazijn, twee elementen water. Wrijf dit in je confronteren met een watje ‘s morgens en’ s nachts. Het appelzuur in de azijn schilfert zorgvuldig uw huid en personen hebben verbeteringen gebruik te maken van deze natuurlijke optie erkend. Als u in dienst actuele lotions of moisturizers Gebruik de optie azijn van tevoren van uw actuele routine.

Deze normale zits litteken therapie kon nemen twee-3 maanden voor zichtbare verbetering, maar anekdotisch bewijs geeft aan dat het wel steun met acne littekens. Het citroensap drinkwater kan ook hulp met potentiële breakouts door het vermijden van acne intern omdat het spoelt uw proces.

Category: Supplementen

Comments are closed.