Hoe om acne te behandelen met 12 allerbeste woning kuren

Het woord acne komt van de term een ​​Griekse uitdrukking betekent ‘positie of place’. Tieners zijn de meeste slachtoffers van deze echt populair poriën en de huid dysfunctie. Een studie toont dat 11-dertig jaar mensen in de leeftijd zijn het meest waarschijnlijk te ondergaan van acne of puistje. Normaal jonge jongens en meisjes confronteren gedegradeerde zelfverzekerdheid in de gemeenschap als gevolg van acne en de littekens die overblijven na therapeutisch. Puistjes of pukkels worden normaal gezien op de neus, wangen, voorhoofd en af ​​en toe op de nek. In deze post, ben je op weg om te weten een aantal van de meest effectieve thuis kuren om zits te behandelen bij het huishouden met prachtige gemak.

Wat veroorzaakt zits?

Medisch bekend als acne Vulguris is slechts een conventionele poriën en huidaandoeningen puberteit. Puistjes begint vaak met mee-eter die aankomt op het gezicht wanneer de nutteloze cellen en olie zit vast in de poriën van de huid en vervolgens transformeren zwart. Hoewel het niet wezenlijk gevaarlijk, maar laat littekens voor de levensduur in sommige gevallen. De huid heeft bescheiden poriën die niet kunnen worden opgemerkt met blote eyes.These kleine poriën zijn aan de talgklieren gepositioneerd iets minder dan de huid. ‘Follikels’ soms aangeduid als ‘kleine grachten’ verbindt deze olie klieren om de poriën. De olie klieren produceren talg verschillende olieachtige vloeistof waarvan de primaire voeren is om dode cellen van follikels in het gebied van de huid. Acne of puistje duurt meestal levering wanneer de follikels ontvangt geblokkeerd of met andere woorden de dode cellen zijn opgesloten in de poriën en de huid met olie.

In feite, als we komt in de puberteit het is er een toename van de androgeen bedrag, een stijl van hormoon. De stijging van de androgeen mate verhoogt de dimensionering van de olie-klieren en vervolgens deze vergrote olie klieren scheiden extra olie dan normaal. De extra productie van talg of olie door klieren kan soms breken de follikels, waardoor presenteert stijging tot ophoping van olie en nutteloze cellen onder de huid.

soorten acne

U zult verbaasd om te weten dat er 6 stijlen van zits te zijn.

 • Eters-Het is het eerste effect van puistjes en normaal blijft onder de poriën en de huid.
  • Mee-eters-Het is op de huid en lijkt zwart op de huid als gevolg van ophoping van dode cellen minder dan de poriën en de huid.
 • Papules-Papules zijn doorgaans kleine bultjes op de oppervlakte van de huid in roze kleur.
 • Pastules-Dit zijn soms extra paining zoals ze zijn roze aan de basis en heeft pus op de grote.
 • Nobules-Nobules uitgaan van diep onder de huid. Deze zijn betrouwbaar, significant puistjes en de meest pijnlijke van alle vormen van puistjes.
 • cysten-cysten kunnen levensduur littekens veroorzaken op de huid. Het is ook schrijnend en heeft pus aan de best beoordeelde.
 • Kaneel poeder en honing

  Kaneel poeder en honing pasta superieur is voor de behandeling van acne. Honing is een antibacterieel middel die waardevol is in het elimineren van acne en micro-organismen. Kaneelpoeder is een antiinflamatory middel en anti stollingsmiddel. Meng twee theelepel honing met 1/two ounce kaneelpoeder. Uw gezicht pack wordt bereikt hier vermeld. Nu alleen gebruik maken van deze pasta op je confronteren preferbly op de puistjes en pukkels op weg naar matras. Was uw confronteren in de vroege ochtend met warmte water

  Oranje

  Haal sinaasappelschillen in een kom, stamp het grondig en omvatten wat water. Maak een pasta en toe te passen op acne beïnvloed plek. Vertrekt het voor 15 minuten en daarna wassen met koud H2O. U kunt dit toepassen op hele gezicht, het voegt ook gloed op uw deal met.

  aardbei

  Aardbeien zijn uitstekend voor de algehele poriën en huidverzorging. Snijd de beste van de aardbei en wrijf de best beoordeelde van het fruit op de puistjes zeer zorgvuldig. Vertrekken voor vijftien-20 minuten en spoel het met koud drinkwater. Implementeren 2 keer per week voor veel betere effecten.

  Kurkuma poeder en neem bladeren

  Zowel kurkuma poeder en neem bladeren zijn voordelig voor de huid en helpt om gewoon de onzuiverheden uit het lichaamsbouw. Verwerven sommige kurkuma poeder zoals vereist en sommige neem bladeren. Maal de neem bladeren en meng kurkuma poeder. Implementeren van de pasta op je ervaring en laat het gedurende 20-30 minuten en dan schoon met koud water. Dit is praktisch in het omgaan met acne met een gloeiende deal met.

  Tomaat

  Tomaten zijn een van de meest effectieve om te gaan met acne of puistjes. Tomaat is welvarend in vitamine A, C en K, die kan worden gevonden in de meeste van de puistjes genezende medicijnen. Het is ook zuur van karakter dat het droog blijft. Krijgen een tomaat en snijd het. Mash up van de tomaat en breng het over je confronteren. Laat het gedurende 15 minuten en dan schoon met koud water. Implementeer dit driemaal per 7 dagen voor superieure succes.

  Honey

  Honing kan worden toegepast op een aantal belangrijke puistjes. Stel enkele honing op mensen aanzienlijke extra puistjes vóór het naar bed gaan. Omgaan met een pleister en laat het. Daaropvolgende vroege ochtend voorzichtig net opstijgen de pleister aan de meer compacte formaat te zien. Regelmatig gebruik kan glashelder uit de acne.

  Aloe vera

  p Dit is een single van de ideale organische poriën en huidverzorging product of dienst. Het gebruik is heel eenvoudig. Gewoon gewoon de gel uit het blad van de aloë vera plant. Gebruik de gel op de puistjes en laat het gedurende 20 minuten. Reinig deze dan met gewoon koud water. Gebruik dit 2 keer per week voor de grootste voordelen. Het is ook een organische huid voedende oplossing.

  Baking soda confronteren masker

  Overweeg wat zuiveringszout en verhoging van sommige H2O. Meng het tot uiteindelijk een pasta wordt gevormd. Gebruik de pasta alleen op de puistjes in een cirkelvormige beweging. Vertrekken voor tien minuten, spoel het daarna met ijskoud H2O met behulp van katoen ballen. Recall, gebruik het dan niet overal in uw deal met, of het kan uw acne verergeren.

  Appelciderazijn

  Apple cider azijn is superieur als je wilt puistjes weg te behouden. Hier krijg je een fles appel cider azijn en op te nemen wat water. De verhouding is 4 delen water en een deel azijn. Houd deze optie in een fles en elke nacht tijd van toepassing recht voordat u naar matras en reinig met koud H2O in de ochtend. Gezamenlijk gebruik van dit antwoord kan puistjes bewaren beneden.

  nootmuskaat en kruidnagel

  nootmuskaat, kruidnagel en melk zijn drie stoffen van deze techniek. Neem 1 theelepel nootmuskaat en twee theelepel kruidnagel en een / 4 kopje melk. Meng alle van hen en warmte die het voor een minderjarige meer dan 10 minuten. Toelaten koeler. Gebruik maken van de oplossing op uw deal met. Normaal gebruik kan acne herstellen en voorkomt nieuwe puistjes ontstaan.

  Potato

  Rauwe aardappel is anti-inflammatoire en hulp in het verminderen van vlekken. Neem een ​​rauwe aardappel en snijd het in twee helften. Implementeren door voorzichtig te wrijven op de acne. U kunt het ook gebruiken door het verdienen van een pasta. Maal de rauwe aardappel met mooie kleine drinkwater en gebruik maken van de pasta op puistjes beïnvloed ruimte. Dit zal u helpen bij het verminderen van puistjes en ook geneest zits.

  komkommer

  Het is ongelooflijk praktisch in reinigingsmethode. Het bevat vijfentachtig% van het water en kan helpen bij het reinigen van nutteloze cellen en andere onzuiverheden die aanleiding geeft tot acne. Maal het opnemen van een aantal H2O en maken een pasta. Gebruik het als een confrontatie wassen of gezicht gebied pak regelmatig te blijven afwezig zits houden.

  Enkele aanbevelingen om afwezig acne

  blijven

  Er zijn een aantal typische aanbevelingen tot acne verminderen van de oppervlakte en voorkomen dat het vinden van erger.

 • Op geen enkele manier veeg je puistjes, biedt aanleiding tot het bereik van de puistjes te onaangetast regio. Popping puistjes kan zwelling veroorzaken en kan heel goed geven een levenslange litteken op je confronteren.
 • Was je gezicht met een geschikt reinigingsmiddel slechts twee keer per werkdag. Over het wassen kan de vitale vocht halen uit je gezicht gebied huid en ga weg het droog en saai die misschien kan verergeren de situatie.
 • Houd uw voedsel plan aanzienlijke met glycemische maaltijden, groente en hedendaagse vruchten. Verbruiken enorm veel drinkwater ongeveer 8 tot 10 glazen per werkdag.
 • Beperk je zelf van de consumptie van junk maaltijden. Het heeft een aantal slechte vetten, olie en andere componenten die wasdom geeft om probleem geschikt is voor zits.
 • Scrubben je poriën en de huid twee keer per week, niet veel meer dan dat. Sommige periodes gunstige resultaten heeft de neiging om een ​​effect dat extra je exfoliëren de veel meer je bereiken tegen zits geven. Dat gezegd hebbende, is het niet nuttig om veel exfoliëren meer dan twee keer per 7 dagen. Meer dan afschilfering kan verhogen
 • geven tot irritatie en roodheid van de huid.

 • Ook al gebruik te maken van een make-up basis. Ga voor water meestal gebaseerd, olie-kosteloze stichting die is meer organisch en ook helpt bij het beheer vlekken en onverwachte uitbraak van acne.
 • Vermijd het aanraken van de puistjes of acne eenmaal steeds opnieuw. Onze vingers geeft onderdak aan waaier van micro-organismen die de aandoening kan indien krijgt in in contact te komen met de puistjes verergeren.
 • Category: Supplementen

  Comments are closed.