Hoe om acne te voorkomen op je neus

elke dag Reinig uw gezicht gebied 2 maal met een zacht, niet-schurend reinigingsmiddel. Gezichtsscrubs en toners gemaakt van sterke drank zal alleen irriteren je puistjes. Als u een toner moet gebruiken, gebruik dan 1 bestaat uit toverhazelaar, die uw ervaring zal reinigen terwijl de vermindering van de zwelling. Echt niet schoon te maken of scrub je gezicht gebied ook aanzienlijk, want dit kan verbeteren olieproductie, verergering neus acne. Als je make-up te dragen, gebruik drinken op waterbasis meestal merchandise die noncomedogenic zijn (wat aangeeft dat ze niet verstoppen je poriën) en olie-zonder kosten.

Vermijd te veel, onbeschermd zonlicht publiciteit. Regelmatig gebruiken om je neus een noncomedogenic zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30. Dit is vooral belangrijk als je solliciteert een recept acne medicatie die tretinoïne bevat, als het je poriën en de huid uitzonderlijk gevoelig voor de UV-stralen kan maken.

Gebruik around-the-counter acne behandeling met benzoylperoxide en salicylzuur of alpha hydroxy zuur. Benzoylperoxide uitroeit micro-organismen, wanneer alpha hydroxy zuur en salicylzuur ondersteuning ontstoppen van de poriën in je neus.

Maak een afspraak om een ​​dermatoloog te zien of de pukkels op je neus niet direct na 4-6 maanden van een goede gezichtsverzorging en over-the-counter topische behandeling plannen opgeruimd. In bepaalde omstandigheden kan kritisch puistjes resistent tegen rond-the-counter behandeling opties zijn en misschien recept zits medicatie eisen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.