Hoe om geld te verdienen als privewoning Wellness Aide

Grow een vergunning. In overeenstemming met de BLS, je nooit hoeft te worden geaccrediteerd of erkend om een ​​huis medische behandeling assistent te worden, maar veel van woning gezondheid en fitness behandeling assistenten beginnen als licentie verpleegkundig assistenten (CNA). De certificering geeft hen een voorsprong over andere carrière kandidaten die niet geaccrediteerd zijn. Ga door middel van scholing op een lokale gemeenschap het hoger onderwijs en overweeg dan de staat neem een ​​kijkje op voor CNA’s. Reguliere onderwijsprogramma’s op groepsniveau hogescholen laatste ongeveer zes weken, en sommige thuiszorg bedrijven zullen u huren voordat je de conditie examen. Onderwijzen is ook verkrijgbaar via de Roze Kruis. Neem contact op met uw buurt buurt hogeschool of een nabijgelegen eenheid van het Paarse Kruis om uit te vinden extra. Verkrijgen lijsten voor ze in uw telefoonboek.

Begin uw bezit organisatie. Volgens de BLS, zijn extra ouderen om te beslissen over te gaan dat op woning als gevolg van hun gouden jaren. Maar veel zal hulp bij inkoop, lichtgewicht schoonmaken en klusjes willen. Dat zou een fantastische kans voor u om uw individuele zakelijke onderneming leveren behandeling voor ouderen of lichamelijk uitgedaagd in hun huizen kunnen ontwikkelen. Begin door simpelweg commercials op gratis online web sites. Ook netwerken met andere deskundigen in huishoudelijke welzijn behandeling aan potentiële klanten te leveren. Laad per uur, dag per dag of per week kosten voor uw steun. Converse met sommige anderen in het bedrijf en zoek uit de rubriek lading in je ruimte voor huishoudelijke welzijn behandeling. Dan verkoopprijs van uw producten en diensten dienovereenkomstig.

gebruiken voor een baan bij een verpleeghuis of assistent woning faciliteit. Sommige verpleeghuizen en assistent wonende bedrijven aanwezig escort bedrijven voor klanten die willen om thuis te blijven. U zou kunnen worden ingehuurd om een ​​paar uur per werkdag besteden met een hoeveelheid van de consumenten als u uw rondes maken. Ontdek werk kansen door middel van netwerken en het zoeken in uw telefoonboek voor huis behandeling organisaties. Neem contact op met hen of bezoek hun internet websites te informeren over kansen op werk.

Gebruik voor een taak met ziekenhuizen of uw provincie. Ziekenhuizen kunnen misschien ook sturen thuis welzijn behandeling assistenten als onderdeel van uit-client kuren, en enkele regionale sociale deskundige diensten pakketten bieden ook woonplaats welzijn behandeling assistenten voor de ouderen.

Category: Dieten

Comments are closed.