Hoe om gewicht te Decline hele lichaam Wrap maken

Plaats tal van handdoeken en lakens op een vlak gebied van de grond, bij voorkeur in de badkamer of een andere plaats die is ongecompliceerd te reinigen. Plaats een druppel stof of douchegordijn bovenop de handdoeken en lakens. U vindt op deze liggen als u het systeem wrap te gebruiken.

Geef het 8 kopjes gedestilleerd H2O aan de kook. Even snel als hij de kook bereikt, zich te ontdoen van de pan van warmte.

Verwerk de klei, zout, kruiden, zeewier en olie aan de H2O. Roer. Laat de combinatie steil in de kokende H2O ongeveer tien tot 15 minuten, of totdat uiteindelijk en is verlengd en warm te raken.

Dompel de stroken katoen vel in de combinatie een tegelijk. Opstarten met je tenen, wikkel uw volledige hele lichaam tot aan je nek in stroken ondergedompeld in het vet daling mengsel.

Liggen op de drop stof of douchegordijn op het parket. Onder andere door zelf met een meer val doek of douchegordijn en extra lakens of handdoeken. Blijven in het lichaam wrap voor een persoon uur te houden van pond verlies beloningen krijgen.

Neem de totale lichaamspakking net na slechts een uur. Schaf een lauw bad of een douche te wassen zonder de mengsel en toxinen die zij heeft uitgeroeid.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.