Hoe om natuurlijk witter je tanden Eigendom met geactiveerde kool – AKA Pirate Mouth

Bijna iedereen heeft witte tanden en nog veel meer mensen willen evenwichtige emaille. Er zijn zo veel emaille whitening producten die er zijn kan overweldigend en vaker wel dan niet zijn we geduwd door cultuur aan oplossingen die echt niet zo geweldig voor ons te testen. Wie heeft wit email slecht genoeg dat ze opgezet met emaille zo gevoelig dat het pijn doet zowat elke keer dat ze drinken. Niet I.

Dus in mijn onderzoek voor een wonder tand whitener het raadzaam was om me door een individu in zijn 40’s met grote emaille en zonder holten of vullingen what-so-ever (jaloerse) te gebruiken houtskool. Yep, thats right, zwart als de nacht de tijd, het tegenovergestelde van witte kool.

Zijn allen in het zwart, wit en geel .

Nu echt niet over te gaan en aan de slag knagen op de barbecue, dat niet zou werken. U moet actieve kool gebruiken. Hoe deze zeer eenvoudige, maar oh-zo-efficiënte product werkt is door het absorberen van alles wat het zal in in contact te komen met met en houtskool geniet tannines. Tannine (in thee, espresso, wijn en vele anderen) zoals we weten zijn wat induceren onze tanden in het eerste gebied vlekken geel. Wanneer u de houtskool wrijven in je tanden zorgvuldig tilt afwezig de vlekken verlaten van uw tanden wit en zeer beste van alles geen vreselijke bijwerkingen.

Ik weet wat je verbeelding, was ik sceptisch om te beginnen met ver ook. Wanneer ik het in mijn mond voor de eerste keer en leek in de spiegel Ik voelde me als een rotte piraat die nauwelijks ooit had geborsteld hun tanden en kauwde tabak hele werkdag lang. Aan de andere kant, ik kocht overhandigd dat en echt zag wit resultaten snel, zelfs meteen na de eerste borstel merkte ik dat mijn email belandde witter. Ik lijkt net als zijn post naar uw tanden vlek, wastafel en alle andere dingen die het in contact komt, maar het zal niet.

U kunt houtskool verwerven in capsules of in de vrije poeder en zelfs in een tandpoeder gecombineerd met enorm veel andere kruiden die superieur zijn voor je tanden.

Hoe te gebruiken?

  • Get je tandenborstel (of vinger als dat je materie) prachtige en vochtig toepassing ongeveer een / drie theelepel houtskool poeder aan.
  • Plaats een kleine hoeveelheid van h2o in je mond, zodat de kool heeft een beetje iets om te werken met.
  • Wrijf het allemaal rond uw tand voor een paar minuten en wrijf het in uw tandvlees ook als u een bepaalde combinatie met kruiden, de kruiden zal helpen versterken van uw tandvlees.
  • Spit het door de gootsteen als normaal en spoel effectief (ik drie gevallen spoelen) of rechts totdat de H2O komt uit je mond onderscheiden .
  • Het is echt zo makkelijk. Geen stoffen of onaangename betrokken facet-uitkomsten.

    Category: Voedingsmiddelen

    Comments are closed.