Hoe om opnieuw en Schouders Deal met puistjes op Back

Reinig de getroffen gebieden met een antibacteriële cleanser die is ontwikkeld voor gebruik op het confronteren. Cetaphil is een superieure fabrikant te gebruiken, dat gezegd dat een antibacteriële methode zal functioneren. Vermijd normale zeep die acne kunnen irriteren op de rug en schouders. Laat de huid drogen aan de lucht.

Breng een ruime hoeveelheid benzoylperoxide crème naar de getroffen gebieden. Neutrogena On-the-Locatie Puistjes Cure presteert uitstekend met een peroxide-inhoud materiaal van two.five%. Wrijf niet in de huid, maar voorzichtig strak over de acne en maken het mogelijk om de huid te nemen in het product. Wachten rond voor de poriën en de huid volledig drogen.

Maak gebruik van een alfa hydrox lotion om de getroffen plaats en in de huid masseren. Deze actie is optioneel, hoewel tal van specialisten houden dat een alpha hydroxy-behandeling, gecombineerd met een benzoylperoxide procedure hoogste aantal voordelen zal bieden.

Gebruik een suiker scrub in de douche tenminste als voor elke 7 dagen om acne te behandelen op de rug en schouders. Suiker scrubs zijn milder dan zout scrubs. Ze exfoliëren de huid en zorgen voor een heldere weg levenloze huidcellen die kunnen vestigen en verstoppen de poriën.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.