Hoe om snel te herstellen van het hebben van uw kennis Enamel verdwijnen uit

verkrijgen van uw wijsheid tand is verwijderd

De reikwijdte van dit korte artikel is om te verschijnen op de operatie om uw wijsheid glazuur en het middel om een ​​snel herstel van het verkrijgen van uw wijsheid glazuur of een tand te verwijderen geëlimineerd minder dan gemeenschap verdoving .

Ik heb net meegemaakt mijn verminderen kaak kennis tand uitgeroeid (Heb ik niet in de grote kaak) zo leek het bijzonder relevant om te verschijnen in hoe groot om goed te krijgen . uit deze kleinere operatie

U heeft alleen verwezen naar uw verstandskies genomen of ze leiden tot lijden, zijn consequent beginnen te worden besmet of worden beïnvloed – dat wil zeggen uit te breiden in een verkeerde hoek en andere beïnvloeding tand of verhogen in het tandvlees produceren ze echt moeilijk om effectief te reinigen of als ze zijn afgebrokkeld. Ik was in eerste instantie bedoeld voor mijn daalde wijsheid emaille worden verwijderd om de reden dat een bepaalde ervaren deels uiteengevallen, x-stralen toonde de andere was ook vervallen en beide even werden beïnvloed deels escaleren in het tandvlees in plaats van uitbarstende gepast. Inzake doorverwijzing en wanneer ze werden verwijderd, heeft een enkele zetten in vervuilde, die pijnlijk was.

In het Verenigd Koninkrijk bent u vrij waarschijnlijk hebben uw kennis tand afgesloten in het ziekenhuis door een kaakchirurg in plaats dan bij uw gemeenschap tandarts. Dit is omdat de locatie van de kennis tanden kan ze veel moeilijker te extraheren en de vermindering wijsheid tand meestal veel ingewikkelder wortel taak vervolgens de andere tand. Dit kan ook de winning moeilijker maken. De rand van het verkrijgen van uw kennis glazuur in de kliniek is dat dit geheel gratis op het punt van de dienstverlening. Toch zul je moeten wachten. Ik wachtte vier maanden tussen mijn eerste afspraak bij de tandarts en de kennis tand verwijderen datum.

In de meeste gevallen het verwijderen van verstandskiezen kunnen plaats nemen onder plaatselijke verdoving. U kunt kiezen voor een gemeenschappelijk verdoving, maar er zijn een beetje toegenomen uitdagingen als je dit doet en restauratie van een typische narcose duurt meestal verlengd dan herstel van een plaatselijke verdoving.

gereed maken om uw verstandskies Gemaakt Out

1) Voordat u uw kennis tanden hebben gehaald is het essentieel om ze zo te reinigen als haalbaar te houden en te beschermen tegen een infectie. De Kaakchirurg zal niet te ontdoen van uw tand terwijl het zo vervuild is als moet hebben moet betalen een bezoek aan uw tandarts voor een antibioticum voorschrijven.

twee) Je kan een mondspoeling helpt te vinden om je kennis te behouden tanden grondig te reinigen en een infectie zonder kosten als ze niet te voorzichtig te reinigen met een tandenborstel

3) Geef op het roken van sigaretten -. als je een roker bent is het de moeite waard het aanbieden van het roken van sigaretten ten minste veertien dagen vooruit van jullie hebben je wijsheid tand is verwijderd. Niet-rokers en ex mensen die roken hebben veel betere bloedsomloop en het immuunsysteem (nhs.british eilanden / livewell 2012) zodat u in een positie te bestrijden uit een infectie en genezen extra efficiënt direct na uw kennis tanden zijn uitgeroeid.

vier) Inventaris up op zachte maaltijden die echt niet nodig om te kauwen hebben.

5) Volg slinger ademhaling. Dit is de plek waar je adem tellen tot vijf en adem uit het tellen tot vijf, adem tellen tot vier en adem uit tellen tot 4 en ga zo maar door – tot 1. Dit is een handige techniek te gebruiken, zelfs al heb je de gemeenschap verdoving injecties

6) Neem een ​​fles h2o met u naar het ziekenhuis -. Bezit van uw kennis tanden geëlimineerd kan je vertrekken met een ongelooflijk droge mond.

7) Als u waarschijnlijk aan de zorginstelling zelf, vraagt ​​een goede vriend als ze je komt ophalen en neem je verblijfsrecht na de operatie. U kunt misschien niet goed genoeg ervaring om de reis door jezelf en je moet absoluut geen auto te duwen voor een handvol uren vast te houden aan een wijk verdoving. Ook de nabijgelegen verdoving maakt het onbereikbaar om ronduit te nemen voor een aantal uren, die zou kopen van een taxi ingewikkeld.

acht) Voorraad op pijnstillers. Het is het beste om gewoon een die is gebaseerd ibuprofen en een die paracetamol is gebaseerd hebben.

De operationeel

Het ergste deel van de operatie is de plaatselijke verdoving injecties in je mond. U moet 3 voor zowat elke kennis tand die wordt geëlimineerd. Dit is de plaats waar de slinger ademhaling zal verschijnen in behulpzaam. Er is geen punt maken van een poging om nep van de injecties zal waarschijnlijk niet gekwetst, maar volbrengen slinger ademhaling hoewel de nabijgelegen verdoving wordt resterende geïnjecteerd zal helpen

De verdoving zal compleet gevoelloos het gebied dicht bij uw tand -. De kaakchirurg zal dit vooraf te testen van programma wilt gebruiken. Een rechttoe rechtaan tand zal in vijf minuten worden verwijderd. Beste kaak kennis emaille zijn gewoonlijk eenvoudig. Een kennis tand met een verfijnde wortel methode of grote verval kan kiezen 45 minuten te nemen. Voor mijn kennis tand verwijderen van de allereerste tand duurde ongeveer veertig minuten van injecties tot voltooiing, maar de tweede slechts een duurde slechts vijf minuten.

Als de 1e tand is een uitdaging om de chirurg te elimineren zal u de selectie presenteren om de volgende een persoon genomen bij een achteraf dag.

Tijdens de procedure wordt u echt het gevoel trekken en druk, maar niet lijden. U zult scheuren en kraken horen, maar dit is bijna niets te gealarmeerd door. Als de chirurg te snijden in het tandvlees weg te nemen de tand zult steken verwerven – Ik had u steken op een persoon aspect. Als een persoon van de tand breekt door de dentine wordt u verstrekt een recept voor een antibioticum om de kans op een infectie te verminderen.

Tips voor het genereren van een korte herstel van het krijgen van uw wijsheid tand is verwijderd

Er zijn tal van punten die u kunt doen om uw herstel tempo, maar het is essentieel om redelijk te zijn.

Als uw verstandskies snel uitpakken was geweest zul je goed sneller krijgen dan wanneer een of meer van uw tanden waren moeilijk te halen

Wat onmiddellijk na uw kennis tand procedure te doen:.

een) Wanneer je woning slechts een dosis van ibuprophen en dan ontspanning.

2) Twee uur later op een compacte vloeibare maaltijd van dit soort als een smoothie of soep ruimtetemperatuur en een dosis paracetamol deze zal werken als een anti-inflammatoire goed als een pijnstiller. Raak geen hete of koude maaltijden niet verbruiken komen je mond schade veel meer te maken.

3) Als je zijn uitgegeven met een recept voor antibiotica, neem deze volgens de instructies.

vier) Als een van de tand sockets bloeden opvouwen wat gaas of een katoenen zakdoek, plaats hem in het stopcontact en beet erop om stress te gebruiken, gedurende vijftien minuten

De dag na uw kennis tand operatie :

1) De meeste mensen zullen moeten ten minste een werkdag om uitstappen te voeren. Als uw tand was ingewikkeld te verwijderen en uw confronteren is behoorlijk opgezwollen, kan je misschien nodig hebt om gewoon tot 5 dagen. U moet deze werkdag plegen rusten.

twee) Ga verder met een dosis van ibuprophen afwisselen met een dosis paracetamol. Blijf op je antibiotica nemen volgens de instructies.

3) Combineer een theelepel zout in met een pint zeer warm drinkwater en uw mond spoelen met deze oplossing net na voedingsmiddelen en voorafgaand aan de weg naar matras. Test met het alternatief rondom de lege tand aansluitingen voor een halve minuut.

4) Blijf zachte voedingsmiddelen consumeren op de plaats temperatuur, houden deze soorten als rijstepap, soep, fijn gesneden of geprakte banaan.

Twee keer na uw kennis tand procedure:

een) Experimenteer door het consumeren moeilijker levensmiddel mogelijk te beginnen met brood gedrenkt in soep, vochtige cake of peren . Je moet echt ook bereid zijn verzengende eten en drinken hebben met uit irritatie.

2) de slag om de verscheidenheid van pijnstiller doses die u aanschaft verminderen, maar blijf op je antibiotica krijgen volgens de instructies.

3) Ga op je mond met zout h2o optie na voedingsmiddelen en vooraf bed te spoelen.

4) verwerven wat milde werk van dit soort als een wandeling, maar blijf weg van onderneming iets echt lastig als je lichaam blijven wil haar reserves om op de therapeutische methode te houden.

Hoe voelt u zich meteen na de procedure om uw kennis Tooth of tand gehaald

De Vergelijkbare Werkdag: Voor ongeveer drie uur je mond echt verdoofd voelen en het zal moeilijk zijn om coherent te communiceren. Ik kon niet eens op de hoogte als mijn tong was porren uit mijn mond of niet en voelde als Herman Munster – zo terwijl mijn onderkaak was monumentaal en sq. Ik ervoer een doof gevoel zo sterk als mijn oorlellen. Je kan heel goed een extreem droge mond en klaar om de smaak van bloed in het bijzonder als de chirurg moest minimaliseren in je tandvlees. Je zult al snel na die graag van het drinkwater aangeboden met u om te drinken, maar wordt geadviseerd niet te rondgedraaid en vooral spoelt u uw mond, want het is van vitaal belang voor elke bloed naar soort een stolsel.

u zijn zeer waarschijnlijk enkele zwelling hebben – speciaal als een tand was moeilijk te nemen. Je bent zeer waarschijnlijk een beetje koud ervaren sinds de schok van het bezit van een kleine operatie

De Aankomende Dag:. Je bent waarschijnlijk echt het gevoel afgetapt en hoofdpijn krijgen van het gebied verdoving. U kunt alleen uw mond component weg te openen. Als uw tand was snel te halen kun je verwaarlozen zwelling hebben, toch voor een gecompliceerde tand kon je zwelling onder je kin en over uw kaak en wang. Nemen in zal onaangenaam. Ik heb het aanzienlijk minder pijnlijk dan kiespijn van een besmette tand ontdekt

Dag 2 en verder:. De ontsteking begint naar beneden te gaan en je zult in staat zijn om je mond breder openen. Eten zal komen om een ​​stuk makkelijker zijn.

Werkdag 7 Als je hechtingen hebt gehad zullen ze oplosbaar zijn en zou moeten beginnen op te splitsen naar beneden. Dit kan wel een paar weken duren. Door nu de zwelling afwezig moet hebben

Als je ongerust bent op elke positie de telefoon van de kliniek tandartspraktijk -. Zij zullen u de selectie net voor je vertrekt geven. Als u in het Verenigd Koninkrijk wonen kon je als alternatief mobiele telefoon NHS direct op 0845 4647.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.