Hoe om tanden te poetsen

Haal uw tandenborstel. Zorg ervoor dat je een tandenborstel die grondig zal schoon en op hun gemak op uw email. Voor geval, jeugdige kleintjes hebben de meeste kans om comfortabel haren en volwassenen kunnen gebruik maken van zacht of medium haren, met een beroep op hun over-all tandheelkundige welzijn.

hebben

Get tandpasta. Als u poetsen tanden van je kinderen, zeker van zijn dat de tandpasta is jongen of meisje behulpzaam en heeft een smaak die ze graag. Zorg ervoor dat het niet een ding te gevaarlijk, zodat het hen niet zal pijn doen als ze per ongeluk inslikken. Voor volwassenen, tandpasta met fluoride of bleken is fantastisch voor het borstelen.

Knijp wat tandpasta op je tandenborstel. Wees er zeker van dat het het grootste deel van de haren, maar niet zo goed krijgen een partij als het slikken veel te veel tandpasta kan onveilig zijn. Aan de slag door het verplaatsen van de tandenborstel heen en weer over uw belangrijke en onderste tanden. Op het moment dat u deze methode klaar bent, ga naar de achterkant van je tanden en verander je tandenborstel met een opwaartse en neerwaartse beweging om al uw tanden te bereiken.

Spit extra tandpasta die er nog in je mond en spoel je tandenborstel met H2O. Indien nodig, herhaal de loop van de actie nog maar eens met je afgespoeld tandenborstel om meer tandpasta te verwijderen.

Flos je tanden kort nadat u hebt geborsteld. Denk aan de floss en zet ze nogmaals en weer tussen al uw tand. Haal overgebleven deeltjes die mogelijk wel niet duidelijk geworden wanneer u geborsteld. Na flossen, spoel je mond met een glas water. Het hele systeem van poetsen en te flossen moet echt eens over 5 minuten.

Category: Supplementen

Comments are closed.