Hoe om tanden witter worden in Paint

Open het gewenste foto-bestand, door te beslissen op & quotOpen ‘aan de top-correcte van het beeldscherm en dan het lokaliseren van de file.

Kies voor & quotPaint ‘uit het pull-down menu. Klik gewoon op & quotView ‘in de bloei-resterende van de webpagina, dan & quotZoom’ uit het pull-down menu. Klik op & quotCustom ‘en kies uw gewenste fase van de vergroting.

Blijf weg van te maken van de tinten in de verkrijgbare palet, dit soort als een grimmige witte of licht-gewicht grijs, de foto werk met de organische kleuren in de foto te veranderen. Beslis over de & quotPick Shade ‘tool en klik op op de lichtste normale schaduw in het glazuur op te nemen om uw palet. Dan ijverig bevatten weinig hoeveelheden die schaduw aan verbreding van de helderste gebieden van de tand, of om verdere hoogtepunten voegen. Blijf uit de buurt van het werken met vierkante korrelig ontwerpen of belangrijke blokken van schaduw gebruik maken van de borstel bron om kleur in kleine, verfijnde beroertes verhogen.

Kies aa beetje donkerder natuurlijke schaduw van de foto met het apparaat en quotPick Coloration ‘, en functioneren naar buiten samen de randen van de helderste gebieden. Besteed aandacht aan de manier waarop het glazuur zijn door natuurlijke middelen gearceerd in de foto, en zich te houden aan die norm monster. De strategie is om de bestaande kleuren in de foto om schaduw op natuurlijke wijze van licht tot lowlights.

Klik op & quotEdit, ‘dan uitzoeken & quotUndo’ weer terug te gaan, als je een fout maakt.

Category: Dieten

Comments are closed.